25 jaar Stichting VoHaCo

25 jaar VoHaCo

Zoals menig inwoner van Wanroij al weet, viert Stichting VoHaCo in het weekend van 20 en 21 mei haar 25-jarig bestaan.

25 jaar VoHaCo

 

 

 

 

 

 

De posters en flyers, maar zelfs ook al grootse verhalen en herinneringen zijn al volop door iedereen gezien en gehoord. Het wordt een spetterend weekend met voor iedereen wat wils. Wederom een evenement, dat de leefbaarheid in ons dorp vergroot en jong en oud samenbrengt. Hoe ziet het VoHaCo-feestweekend er uit?

– Op vrijdag 20 mei, houdt VoHaCo het “Wanroijs Bierfest”, geheel in Duitse stijl. Inhaken, meezingen, lekker drinken en natuurlijk een opperbeste sfeer door de toepasselijke aankleding en de “Wurst und Sauerkraut”

De muzikale sfeer zal helemaal top zijn door de geweldige opzwepende muziek van de Palemiger Spatzen. Ze zijn wereldberoemd en tijdens de carnaval, maar ook bij dit Wanroijse feestje niet weg te denken. En wat te denken van Frans Theunisz, die iedereen natuurlijk kent van de hit “Sjeng oan de geng”? Ook hij zal er voor zorgen dat er tussen de gevulde pullen flink gezongen of polonaise gelopen kan worden.

Kaarten à 5 euro zijn te koop bij ’t Raadhuis, De Batavier en VVV Edwins Winkel.

Wees er wel snel bij, want vol is vol. De eerste 200 bezoekers krijgen een leuke hoed bij binnenkomst.

– Op zaterdag 21 mei houden we het “Wanroijs Waterfestijn”. Dit evenement is een combinatie van sportiviteit, lef, entertainment, maar natuurlijk boven alles een gezellige belevenis voor jong en oud. Op die dag zal er dan ook fanatiek strijd geleverd worden voor de eeuwige roem. Het is de bedoeling dat verschillende teams van 5 personen (man, vrouw, jong, oud enz.) tegen elkaar strijden op, rond of boven het water. Het complete programma zal volgende week bekend gemaakt worden. De aanvangstijd zal rond 15:00 zijn en het vindt plaats bij de waterpoel op het terrein bij sporthal de Hoepel. Voor de kinderen staat er een luchtkussen en voor de hongerige magen zal er een snackkar staan. Niemand hoeft dus iets te kort te komen.

25 jaar VoHaCo

’s Avonds gaat in de tent de strijd nog even door middels de fietswedstijd “’een race tegen de klok”, waarna de avond verder wordt gevuld door een geweldig feest met Feest-DJ Joost. Dit is niet de minste DJ. Feest-DJ Joost heeft een grote prijs gewonnen als  “de populairste opkomende feest-DJ”.

Komend weekend zullen we op een ludieke en originele manier nog eens dit hele feestweekend bij iedereen onder de aandacht brengen. Zorg dus dat je thuis bent om daar niks van te missen!

Voor aanmeldingen, vragen of reacties , kan een mail gestuurd worden naar info@vohaco.nl.

25 jaar vohaco