De aanmeldingen stromen binnen voor een superfanatiek en gezellig tafelvoetbaltoernooi!

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Heb je genoeg gehad van al het eten, drinken en tijdens de kerstdagen en heb je zin in nog wat actie in de laatste dagen van 2017? Ga dan tafelvoetballen (kijken)! Op woensdag 27 december (“3e kerstdag”) zal het er vanaf 18:00 weer fanatiek aan toegaan bij de Batavier; 6 tafelvoetbalspellen, ruim 50 deelnemers, lekkere drankjes en hapjes, mooie prijzen en natuurlijk de felbegeerde wisselbekers die te winnen zijn. En omdat er met een lege maag natuurlijk niet gestreden kan worden staat er zelfs een frietkar voor de deur.

In de kersttijd blijft het tafelvoetbaltoernooi voor jong en oud een welkome afwisseling voor al het eten, drinken, spelletjes doen of bezoekjes afleggen.

En met de organisatie van VoHaCo zal het weer een mooie avond vol spanning, strijd en natuurlijk gezelligheid worden.

Inmiddels hebben we ook weer van alles leuks kunnen scoren voor de loterij. Weet bij het meedoen aan deze loterij dat je, naast het winnen van mooie prijzen, ook de jeugdafdelingen van Constantia en HVW sponsort!

Om 18:00 worden alle deelnemers verwacht. Sommigen kunnen direct starten, anderen zullen een warming up (waarschijnlijk met drank, oefeningen of serieuze tactiekbesprekingen) nodig hebben. Daarna zal de strijd losbarsten. We zullen zien of de winnaars van vorig jaar (Harm Laarakkers & Edwin Weren en Traudi Hendriks & Irma Nooijen) verslagen kunnen worden. Er wordt gespeeld in diverse voorrondes, met daarna achtste, kwart, halve en natuurlijk een spannende eindfinale-wedstrijd.

Wie wil meedoen, kan zich t/m 1e kerstdag (maandag 25 dec.) als dames- of herenkoppel opgeven via de inschrijflijsten bij De Batavier of ’t Raadhuis of via het Online inschrijfformulier. (HIER)

Tot woensdag de 27e december!