Alle (tafelvoetbal) ballen verzamelen!

Over 1,5 week is het weer tafelvoetballen geblazen bij de Batavier!

Op zondag 27 december (“3e kerstdag”) vanaf 18:00 komen spelers, supporters en natuurlijk het voltallige VoHaCo weer samen voor een avond vol spanning, strijd en natuurlijk gezelligheid. Iedereen kijkt er weer naar uit om tijdens de winterstop toch wat actiefs te kunnen doen op voetbalgebied. In de kersttijd is daarom dit tafelvoetbaltoernooi een welkome afwisseling voor al het eten, drinken, spelletjes doen en bezoekjes afleggen.

Stichting VoHaCo organiseert nu alweer voor de 24e keer het Wanroijse tafelvoetbaltoernooi. Zoals iedereen weet is dit altijd succesvol en druk bezocht door jong en oud.

6 tafelvoetbalspellen zullen op zondag 27 december weer opgepoetst en wel klaar staan voor alle dames, heren, profs, amateurs en anderen die graag een balletje opgooien en rond laten gaan. Als je meedoet met het toernooi zul je zeker een actieve en gezellige avond hebben. Maar ook fans of andere kroegbezoekers kunnen na deze plezierige avond met een leuke prijs naar huis gaan. Want zoals altijd zullen er weer zeer mooie en bijzondere prijzen te winnen zijn tijdens de loterij die in de pauze gehouden wordt. Wat denk je bijvoorbeeld van kaartjes voor een belangrijke voetbalwedstrijd, een stedentripje of een leuke activiteit met je vrienden?

Wil je ook mee doen en ga je voor de eer, de gezelligheid of die geweldig mooie wisselbeker? Of wil je gewoon de uitdaging aangaan om de winnaars van vorig jaar (Harm Laarakkers & Edwin Weren en Frauke v.d. Ven & Marieke Verkuilen) te verslaan? Geef je dan nu op! Dit kan als heren- of dames-koppel.

 

Opgeven kan door in te schrijven via de lijsten die in de Batavier of ’t Raadhuis hangen of via het mailadres; info@vohaco.nl.

Kijk voor meer info op www.vohaco.nl. Tot zondag de 27e december!

Stichting VoHaCo

 

2015-poster tafelvoetbaltoernooi Batavier (2)-page-001