Alweer een recordaantal deelnemers tijdens een geslaagd tafelvoetbaltoernooi!

Tafelvoetbaltoernooi 2015

Op de laatste zondag van 2015 “tafelvoetbalkerstdag” was het bij de Batavier weer gezellig druk bij het 24e tafelvoetbaltoernooi dat door Stichting VoHaCo georganiseerd werd.

Vanaf 18:30 werd er door maar liefst 12 dameskoppels en 50 herenkoppels fel gestreden om de titel. Opnieuw een recordaantal deelnemers, waar wij ontzettend trots op zijn! Het wedstrijd-secretariaat met de voorzitter van VoHaCo als ‘omroeper’, maakte de indelingen, telde de punten en zorgde voor een goed verloop van de avond. Er waren leuke, spannende potjes bij waarbij o.a. vrienden, sportgenoten, buren of zelfs vaders en zonen elkaar als tegenstander tegen kwamen. Vaak was al aan de gespannen mimiek of juiste blije gezichten te zien hoe de vlag er bij hing.

Tafelvoetbaltoernooi 2015

In de pauze werd de grote loterij gehouden. De gelukkige winnaars gingen met geweldige prijzen naar huis zoals een helicoptervlucht, sauna-arrangement, paintballen, een drone met led-verlichting of een verwenpakket. De frietkar en de diverse hapjes die door Jol werden geserveerd zorgden voor de hongerige magen, naast het bier dat natuurlijk ook goed gedronken werd.

Tafelvoetbaltoernooi 2015

Tijdens de finale-wedstrijden bleken Irma Nooijen en Traudi Hendriks te sterk voor de jongere garde; Evi Derks & Lisanne Vosters. Bij de heren stonden de winnaars van vorig jaar en van 2012 tegenover elkaar. Met een mooie winst van 7-4 wonnen Edwin en Harm. Hiermee won Edwin voor de 8e en Harm voor de 7e keer het tafelvoetbaltoernooi dat al vanaf 1992 (toen in d’n Herberg) georganiseerd wordt.  De winnaars gingen met goedgevulde enveloppen en natuurlijk de bekers naar huis. Met name de dames zullen er een mooie plek voor hebben uitgezocht, want wie wil er nou niet zo’n mooie roze-zilveren beker op de schouw hebben staan?!

Tafelvoetbaltoernooi 2015

Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:
1e Irma Nooijen & Traudi Hendriks
2e Evi Derks & Lisanne Vosters

Heren:
1e Edwin Weren & Harm Laarakkers
2e Rob Geene & Lucas Walraven
3e Tokkie & Mike

Tafelvoetbaltoernooi 2015

Stichting VoHaCo bedankt Jol voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het tafelvoetbaltoernooi 2015. Het was voor ons duidelijk dat de deelnemers, maar ook aanhang, fans en andere bezoekers een mooie, sportieve avond gehad hebben. Stichting VoHaCo kijkt met dit toernooi, maar ook met “Waanzinnig Wanroij” en de Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” terug op een mooi jaar met veel enthousiasme, sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid. Dit zullen we in 2016 graag weer voortzetten!

Bekijk HIER de foto’s…