Blije winnaars en een afscheid, maar vooral ook gezelligheid en sportiviteit tijdens het tafelvoetbaltoernooi!

’t Raadhuis was weer goed gevuld met enthousiaste deelnemers, maar ook andere bezoekers op de laatste dinsdag van 2016 “Tafelvoetbal-kerstdag”. Een bijzondere dag, omdat dit de 25e keer was dat het tafelvoetbaltoernooi georganiseerd werd. Daarom hing er een heuse “Wall of Fame” met foto’s van de winnaars van afgelopen jaren en lijsten van locaties, winnaars en deelnemers-aantallen van de afgelopen 25 jaar.

Tafelvoetbaltoernooi 2016

Vanaf 19:00 werd er fel gestreden door alle deelnemers; maar liefst 56koppels deden er mee, waarvan 11 dameskoppels. Zo zagen we ook dit jaar weer dat het bij veel mensen in Wanroij leeft. Ieder lid van VoHaCo had weer zijn eigen taak; van een indeling maken en omroepen tot punten tellen, scheidsrechter spelen of foto’s maken. Het was ook voor ons weer een mooie avond.

Helaas ook een avond met een afscheid van 2 zeer gewaardeerde VoHaCo-leden; Henk Reijnen en Pieter Weren. Henk, die vanaf het eerste uur bij VoHaCo zat en tijdens verschillende evenementen een actieve rol had, maar ook Pieter die onmisbaar is met zijn hand- en spandiensten en contacten binnen Wanroij. En om hen te ‘vereeuwigen’ zal vanaf nu de beker van het tafelvoetbaltoernooi naar Henk en Pieter vernoemd worden als “De Henk-en-Pieter-Trofee”! Bij deze bedanken we jullie nogmaals voor jullie jarenlange inzet!

Tafelvoetbaltoernooi 2016

Na het afscheidswoordje konden Henk en Pieter hun laatste taak voor VoHaCo uitvoeren; de loterij. Blije gezichten waren er te zien bij het winnen van o.a. een diner-bon van ‘t Raadhuis, kaartjes voor een festival, een bezoek aan de sauna of een lekkere fles drank. Daarnaast waren er diverse hapjes voor de deelnemers en organisatie.

Na de voorrondes gingen alle eersten van de poule en de beste tweeden door naar de 8e finale. Na enkele rondes werden de finales gespeeld. Bij de dames bleken de winnaressen van vorig jaar Traudi Hendriks en Irma Nooijen te sterk voor Lisanne Poels en Ella Martens. Bij de heren werd om plaats 1 en 2 gestreden door Harm Laarakkers & Edwin Weren tegen Grad Selten & Eric vd Velden. Harm en Edwin bleken voor het derde jaar achter elkaar de sterksten te zijn!

Tafelvoetbaltoernooi 2016
Tafelvoetbaltoernooi 2016

Gezelligheid, sportiviteit, maar vooral ook een vriendschappelijke strijd zorgden weer voor een zeer geslaagde avond. Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

1e Traudi Hendriks & Irma NOOIJEN

2e Lisanne Poels & Ella Martens

Heren:

1e Harm Laarakkers & Edwin Weren

2e Grad Selten & Eric vd Velden

Stichting VoHaCo bedankt Frans voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het Tafelvoetbaltoernooi 2016. Ook alle deelnemers en toeschouwers bedankt voor het wederom doen slagen van dit jaarlijks terugkerend toernooi, en winnaars . . .  gefeliciteerd!

Kijk HIER voor de foto’s van deze avond.

Tot volgend jaar!

Stichting VoHaCo