Dorpskwis Wanroij Weet Ut; Of je nu meedoet of komt kijken; het wordt een topavond!

Wanroij Weet Ut 2015

A.s. zaterdag 17 oktober is het zover! De beker is opgepoetst, de vragen en opdrachten zijn in de juiste volgorde geplaatst, het presentatie-duo is zich volop aan het voorbereiden en niet onbelangrijk; de te winnen geldbedragen zijn geteld. De eerste editie  van “Dorpskwis Wanroij Weet Ut!” zal dan plaats vinden. Vanaf 19:00 is iedereen welkom (zorg dat je op tijd bent!!) in het Wapen van Wanroij, om rond 19:30 echt te beginnen!

Er zijn al 40 deelnemende teams, maar er kan nog meer bij. Geef je team van 4 of 5 personen met een leuke, originele naam op via het formulier op onze site. Klik HIER 

Het inschrijfgeld van 10 euro kan op de avond zelf betaald worden. Maar… je kunt het daarna in 5,- 10- of zelfs 20-voud terugwinnen! Naast de mooie, toepasselijke wisselbeker voor Dé Wanroij-kenners hebben we namelijk een behoorlijke prijzenpot te verdelen; 200 euro voor de winnaars, 100 euro voor de tweede plaats en 50 euro voor de derde plaats. Opgeven kan nog tot vrijdag 16 oktober 20.00u.

De Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” is bedoeld voor alle inwoners van Wanroij. De vragen en opdrachten gaan niet alleen over Wanroij en haar verleden, maar ook algemene kennis komt aan de orde. Er zijn open vragen, multiple choice en hoger/lager-vragen. Ook hebben we leuke opdrachten die door enkele teamleden mogen worden uitgevoerd. Leeftijd speelt geen rol; dus ook de ‘ouderen’ onder ons willen we uitdagen om mee te doen!

Doe je niet mee, maar ben je toch benieuwd wie de slimsten, origineelsten en fanatieksten van Wanroij zijn (of dénken te zijn…) kom gerust kijken! We hebben genoeg plek om als publiek aanwezig te kunnen zijn en na afloop (rond 23:30) is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en gezellige muziek nog eens gezellig na te buurten.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 17 oktober vanaf 19:00 in ’t Wapen van Wanroij!

Stichting VoHaCo