Dorpsquiz Wanroij Weet Ut 2017; Of je nu meedoet of komt kijken; het wordt een topavond!

Wanroij Weet Ut 2016

A.s. zaterdag 21 oktober 2017 is het zover! De beker is opgepoetst, de vragen en opdrachten zijn in de juiste volgorde geplaatst, het presentatie-duo is zich volop aan het voorbereiden en niet onbelangrijk; de te winnen geldbedragen zijn vast gesteld. De derde editie  van “Dorpsquiz Wanroij Weet Ut!” zal dan plaats vinden. Vanaf 19:00 is iedereen welkom (zorg dat je op tijd bent!!) in het Wapen van Wanroij, om rond 19:30 echt te beginnen!

De opgaves voor de dorpsquiz stromen al volop binnen. Totdat het maximum van 40 teams is bereikt, is de inschrijving geopend. Ben je van plan om mee te doen? Geef je team van 4 of 5 personen met een leuke, originele naam op via het online inschrijfformulier. (Inschrijven) Het inschrijfgeld van 10 euro kan op de avond zelf betaald worden. Naast de mooie, toepasselijke wisselbeker voor Dé Wanroij-kenners hebben we namelijk een behoorlijke prijzenpot te verdelen; 150 euro voor de winnaars, 100 euro voor de tweede plaats en 50 euro voor de derde plaats.

De Dorpsquiz “Wanroij Weet Ut” is bedoeld voor alle inwoners van Wanroij. De vragen en opdrachten gaan niet alleen over Wanroij en haar verleden, maar ook algemene kennis komt aan de orde. Er zijn open vragen, multiple choice en hoger/lager-vragen. Ook hebben we leuke opdrachten waarbij ieder team één teamlid afvaardigt. Leeftijd speelt geen rol; dus ook de ‘ouderen’ onder ons willen we uitdagen om mee te doen!

Doe je niet mee, maar ben je toch benieuwd wie de slimste, origineelste en fanatiekste van Wanroij zijn (of dénken te zijn…) kom gerust kijken! We hebben genoeg plek om als publiek aanwezig te kunnen zijn en na afloop (rond 23:30) is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en gezellige muziek nog eens gezellig na te buurten.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 21 oktober vanaf 19:00 in ’t Wapen van Wanroij!