Dorpsquiz “Wanroij Weet Ut 2017”; het was wederom een top-avond!

Wanroij Weet Ut 2017

Afgelopen zaterdag 21 oktober was het weer zover! Alweer de derde editie van de dorpsquiz “Wanroij Weet Ut” werd gehouden. Vanaf 19:30 gingen we van start met in totaal 33 deelnemende teams. Ook was er weer wat nieuwsgierig publiek die fanatiek in zichzelf de vragen aan het beantwoorden waren.

Wanroij Weet Ut 2017

De quiz bestond uit een mix van open- en gesloten vragen. Bij de vragen over Wanroij werd er flink gediscussieerd, bij de TV tunes werd vooral duidelijk wie veel tijd heeft (gehad) om tv te kijken. Tijdens de muziek fragmenten kwam de sfeer er weer goed in. Naast de vragenrondes, was er een actieve spelronde. Hierbij moest ieder team één persoon afvaardigen voor het traditionele spijkerbroekhangen. Voor ieder team een kans om punten te sprokkelen, want wie immers ‘niet slim is, moet sterk zijn’ 😉 Tijdens de avond quiz ontstond er een fanatieke strijd om de felbegeerde beker en bijhorend geldbedrag.

In een razend tempo werden alle vagen beantwoord. Nadat alle punten waren opgeteld, kon de prijsuitreiking beginnen. Het team “de Schakelaars” kwam als winnaars uit de bus. Het was extra knap, omdat ze voor het 2e jaar op rij deze titel in de wacht wisten te slepen. Op 7 punten van de nummer 1 grepen “de Bladluuzen” net naast de eerste plek. “De Daltons” gingen uiteindelijk met het brons aan de haal.

Wanroij Weet Ut 2017

Wij hebben genoten van de avond. Het was mooi de enthousiaste reacties te zien als er punten behaald werden, balende gezichten als een antwoord toch fout was of grote fronzen in het voorhoofd als het juiste antwoord net niet te binnen schoot. Iedereen deed zo fanatiek mee, waardoor al snel duidelijk werd dat een mooie mix van tactiek, kennis, logica en geluk je tot winnaar kon maken.

Wij willen bij deze alle deelnemers, vrijwilligers en het publiek van harte bedanken voor deze super-geslaagde avond. Mocht je jezelf nog eens terug willen zien of een indruk willen krijgen van deze editie van “Wanroij Weet Ut” kijk dan HIER

Wij hopen jullie over ruim 2 maanden te zien tijdens het tafelvoetbaltoernooi op woensdag 27 december welke dit jaar bij De Batavier zal plaatsvinden. Reserveer ook alvast zaterdag 23 juni in je agenda voor weer een nieuwe editie van “Waanzinnig Wanroij”!

Bedankt!