Geef je nu op voor de “Waanzinnige Obstacle Run” tijdens “Waanzinnig Wanroij”

Waanzinnig Wanroij 2018

Zaterdag 23 juni is het weer zover. Stichting VoHaCo presenteert weer een nieuwe editie van “Waanzinnig Wanroij” op het Giessenplein. Voor jong en oud zijn er vanaf 16.00 weer van allerlei leuke activiteiten georganiseerd met als hoogtepunt de “Waanzinnige Obstacle Run”. Vorig jaar hebben we deze uitdagende race voor het eerst georganiseerd, waarover we veel positieve reacties hebben ontvangen.

Bij de “Waanzinnige Obstacle Run” is het de bedoeling om met je team zo snel mogelijk een miniparcour te overwinnen. Door middel van klimmen, kruipen, klauteren, puzzelen en samenwerken overwin je de hindernissen op het parcours. Het team dat de race als beste heeft afgelegd, wordt gekroond tot de “Waanzinnige Obstacle Kampioen”  van Wanroij! Het is belangrijk te vermelden dat er niet met modder of water wordt gewerkt op het parcours.

De “Run” is verdeeld in twee categorieën. Om 16:00 begint de jongste jeugd vanaf groep 5 t/m groep 8 met hun “Run”. Vervolgens starten we om 18:00 met de “Run” in de leeftijd van 13 jaar en ouder. Zoek dus snel een team bij elkaar en geef je op voor dit spektakel. Opgeven kan HIER!

Uiteraard is er ook aan de kleinste jeugd gedacht en zullen er op het plein weer de nodige springkussens en de befaamde maisbak aanwezig zijn.

Na deze inspanning is het tijd om gezellig na te praten en zal er ook aan de inwendige mens gedacht worden. In de tent zal DJ StayFan (afgelopen jaar uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland) zijn beste hits door de speakers laten knallen waarbij de voetjes van de vloer zullen gaan. Kortom, een gezellig dorpsfeest voor jong en oud! Zorg dus dat je 23 juni van de partij bent, zodat je niets hoeft te missen.

PS: Door “Waanzinnig Wanroij” zal het Giessenplein vrijdag 22 juni vanaf 17.00 niet meer toegankelijk zijn voor voertuigen.