Wat houdt de “Waanzinnige Obstacle Run” eigenlijk in?

Waanzinnige Obstacle Run

Omdat er toch nog wat onduidelijkheid heerste rondom de opzet van de “Waanzinnige Obstacle Run” willen wij hier graag wat meer details over vrijgeven.

De “Waanzinnige Obstacle Run” zal bestaan uit een 6 tal obstakels welke in parcours vorm over het Giessenplein verdeeld staan. (Dus geen run van een paar KM 😉 ) Om jullie hier alvast een beetje een beeld bij te geven;

De Run zal starten met “Moertje Draaien“, hier moet je een moer zo snel mogelijk losdraaien van de schroefdraad (M35) om van start te mogen gaan. Vervolgens moet je de “Breakout Course” zien te trotseren;


Waarna je jezelf een weg moet zien te banen door de bandenbak;

Waanzinnig Wanroij 2017
Eenmaal de banden getrotseerd te hebben zal er een voertuig op het Parcours staan waar je onder door moet tijgeren. Bij het volgende onderdeel zal teamspel en tactiek komen kijken en dien je met je team van 5 middels 4 bierkratten een afstand van 6 meter te overbruggen. Val je van het kratje af dan zul je weer terug moeten naar het begin van de bierkratten race.


Hierna zal er een grote hooimuur je in de weg staan waar je met je team overheen moet zien te klimmen;

Die van ons zal iets kleiner zijn 😛

En als afsluiter hebben we de “Afmat race“. De bedoeling van dit spelkussen is dat je zo snel mogelijk met behulp van een stang naar de top klimt. Dit doe je door een steile helling op te rennen waar aan weerszijden inkepingen zitten om je stang horizontaal in te kunnen plaatsen. Dat is nog eens een echte afmatrace! Zodra het hele team boven is geweest en de bel heeft geluid stopt de tijd!


Het team welke de “Waanzinige Obstacle Run” als snelste af kan leggen zal bekroond worden tot “Waanzinnige Obstacle Kampioen“.

Het Parcours zal zowel geschikt zijn voor de jeugd van groep 5 t/m groep 8 als voor de volwassenen (13+). Om 16.00u zullen we starten met de runs voor de jeugd en om 18.00u starten we met de volwassenen.

Nog niet ingeschreven? Doe dit dan via het Online inschrijfformulier.

Hopelijk zien wij jullie zaterdag 1 juli aan de start van de “Waanzinnige Obstacle Run” tijdens “Waanzinnig Wanroij”.