Het is weer bijna tijd voor het 25e tafelvoetbaltoernooi!

Ook helemaal klaar met pepernoten, chocolade-letters en marsepein?

Dan heeft Stichting VoHaCo weer iets leuks voor je in petto!

Op dinsdag 27 december (“3e kerstdag”) komen vanaf 18:00 spelers, supporters en natuurlijk de VoHaCo-leden weer samen voor een avond vol spanning, strijd en gezelligheid, tijdens het tafelvoetbaltoernooi bij ‘t Raadhuis.

Ook al is het dan winterstop, zo kun je toch wat actiefs doen op voetbalgebied.

Dit jaar hebben we zelfs een jubileum te vieren! Het is namelijk de 25e keer dat het tafelvoetbaltoernooi organiseert wordt en nog elk jaar is het erg succesvol en druk bezocht door jong en oud!

6 tafelvoetbalspellen zullen weer klaar staan voor alle dames, heren, profs, amateurs en anderen die graag een balletje rond laten gaan. Als je meedoet met het toernooi zul je zeker een actieve en gezellige avond hebben. Maar ook fans of andere kroegbezoekers kunnen na deze plezierige avond met een leuke prijs naar huis gaan. Een weekendje weg, kaartjes voor een mooie voetbalwedstrijd of een leuk hebbedingetje. Er zijn genoeg redenen om veel loten te kopen, maar natuurlijk is ook het sponsoren van de jeugd van de voetbal- en handbalclub een goede reden om mee te doen met de loterij die in de pauze gehouden wordt.

Wil je ook meedoen en ga je voor de eer, de gezelligheid of die geweldig mooie wisselbeker? Of wil je gewoon de uitdaging aangaan om de winnaars van vorig jaar (Harm Laarakkers & Edwin Weren en Irma Nooijen & Traudi Hendriks) te verslaan? Geef je dan nu op! Dit kan als heren- of dames-koppel, via de lijsten bij De Batavier of ’t Raadhuis of HIER via het online inschrijfformulier.

Tot dinsdag de 27e december bij ’t Raadhuis!