Koninginnenacht 2012

Koninginnenacht 2012

Koninginnenacht . . . alweer errug gezellig!

Afgelopen zondag was ’t Wapen van Wanroij gezellig versierd voor weer een geweldige koninginnenacht. Vanaf 21:00 stroomden jeugd, maar ook ‘de oudere garde’ binnen om weer een aangename avond tegemoet te zien. Kaartje afgeven, jas weghangen, een leuke oranje bril, armband of opblaashoed meenemen en feesten maar! De sfeer was goed, de muziek nog beter en de stemming was opperbest! Net als tijdens de kermissen had 30 EUROLIVE er de sfeer weer goed in.

Koninginnenacht 2012

De zaal was goed gevuld en het was duidelijk dat iedereen het goed naar de zin had. 30 EUROLIVE liet zich weer echt kennen als een allround coverband, voor zowel jong als oud. Met hits van toen en nu, Engelstalig, Nederlandstalig, echte ballads en flinke hardrock. Hier en daar werd zelfs een polonaise ingezet. In de ‘pauze’ werd er had meegezongen en gelachen om het gekke typetje ‘Appie Hein’.

Ook de hongerige magen werden tussentijds en natuurlijk aan het eind van de avond nog goed gevuld met wat lekkers uit de snackkar die buiten stond.

Al met al was het weer een zeer geslaagde avond, waar iedereen weer flink van genoten heeft. Via deze weg willen wij iedereen die heeft meegeholpen aan deze geslaagde avond van harte bedanken!

En nu …. op naar het volgende evenement: Wanroijs Gedoe op dinsdag 17 juli a.s. Noteer deze datum alvast, want dat wordt weer helemaal gezellig en vernieuwd van opzet!