Koningsnacht 2014

Koningsnacht 2014

Koningsnacht . . . gezellig met een koninklijk tintje!

Afgelopen vrijdag was ’t Wapen van Wanroij weer helemaal in oranje-stijl versierd voor een gezellige koningsnacht. Vanaf 21:00 stroomde de jeugd, maar ook ‘de oudere garde’ binnen om weer een aangename avond tegemoet te zien. Een knaak entree betalen, jas ophangen, een leuke oranje bril of kroontje uitzoeken en het feest kon beginnen. De sfeer was goed en de muziek nog beter.

Onze eigen Wanroijse DJ’s wisten wel hoe ze de ruim 300 bezoekers konden vermaken. Ton Centen, Ben de Kort, Maik Derks, Erwin Hendriks, Frank Wintjes en Rob van Bokhoven zorgden voor een zeer uiteenlopend muziekaanbod.

Van muziek uit de 60’s en 70’s en Nederlandse meezingers ging het via rock en happy hardcore naar gezellige klassiekers en dansnummers om uiteindelijke de volumeknop voluit te zetten voor een flinke dosis dance/house-muziek.

Koningsnacht 2014

En uiteindelijk arriveerden na lang wachten ook koning Willem-Alexander en koningin Maxima om dit feest mee te vieren. De koning sprak te Wanroijse bevolking nog toe en na 3 keer “hoezee” kon het feest weer verder gaan en ging het nog tot in de late uurtjes door.

Ook de hongerige magen werden tussentijds en natuurlijk aan het eind van de avond nog goed gevuld met wat lekkers uit de snackkar die buiten stond.

Koningsnacht 2014

Via deze weg willen wij iedereen die heeft meegeholpen aan deze geslaagde avond van harte bedanken!

En nu …. op naar ons volgende evenement: Waanzinnig Wanroij op zaterdag 23 augustus a.s. Noteer deze datum alvast, want dat wordt weer helemaal gezellig en vernieuwd van opzet!

 

Bekijk HIER de foto’s…