Laatste info over Stef Stuntpiloot & Touwtrekken 2.0

Aankomende zaterdag is het alweer zover en staat Waanzinnig Wanroij 2015 voor de deur. Dit jaar met een nieuwe activiteit Stef Stuntpiloot en een vernieuwde variant op het bekende touwtrekken.

Met de verwachte 28 graden zijn de weergoden ons goed gezind. Inmiddels hebben zich al 20 teams ingeschreven dus dat beloofd een ware strijd te worden om de eerste plaats.
Inschrijven is nog mogelijk dus als je dit nog niet gedaan hebt kun je dit doen middels het online inschrijfformulier;
http://vohaco.nl/inschrijfformulier-stef-stuntpiloot-touwtrekken-2-0/

Omdat we zoveel teams hebben willen we graag op tijd beginnen. De start van de eerste wedstrijd is om 20.00u. Zorg er dus voor dat je met je team rond 19.30 aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. Omdat de kans bestaat dat je nat wordt en wij jullie de gelegenheid willen geven naderhand op te frissen heeft Constantia 2 kleedlokalen (1x heren, 1x dames) beschikbaar gesteld waar je kunt omkleden/douchen.

Hier nog wat uitleg over Stef Stuntpiloot en Touwtrekken 2.0;

Er wordt gespeeld in teams van 4 deelnemers vanaf 16 jaar. “Stef Stuntpiloot” vliegt in zijn vliegtuigje in een cirkel aan een lange ijzeren arm die ronddraait. Op 4 plekken in de cirkel staat een stoeltje. Voor het stoeltje staat een zwembad dat natuurlijk gevuld is met water.

Elk team heeft 3 personen die omstebeurt op de stoel gaan zitten en 1 persoon bedient gedurende het hele spel de hendel die er voor zorgt dat Stef omhoog of omlaag gaat. Als je dit op het juiste moment doet, dan kun je daarmee jouw teamgenoot veilig stellen, zodat Stef er net overheen gaat en mogelijk zelfs de volgende speler (iemand van de tegenstanders) alsnog van zijn stoel duwen. Er zullen 4 teams tegelijk het spel spelen. Om het extra spannend te maken krijgen de deelnemers op de stoel een geblindeerde duikbril op. Het team dat het eerst alle 3 de spelers in het zwembad heeft laten vallen is de verliezer.

Alle teams mogen daarna nog hun krachten tonen bij “Touwtrekken 2.0/nieuwe-stijl”, waarbij je met z’n allen een gewicht omhoog trekt aan een door VoHaCo gemaakt stellage. Hierdoor kun je alsnog als winnaar beloond worden met een goedgevulde enveloppe!

Regelement Stef Stuntpiloot;
Regelement Stef Stuntpiloot