Maximum-aantal teams voor de Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” 2016 (bijna) bereikt!

Wanroij Weet Ut 2016

Terwijl dit stukje geschreven wordt, komt het bericht binnen dat er nog maar 3 teams mee kunnen doen met de Dorpskwis “Wanroij Weet Ut!”.

Misschien is inmiddels al het maximum van 40 teams bereikt, maar mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan HIER in; mogelijk kun je dan alsnog vanaf de reservelijst meedoen. Dan zou het helemaal mooi zijn als je ook nog met de hoofdprijs van 150 euro naar huis kunt gaan. Maar natuurlijk is het ook goed om als tweede 100 euro of als derde 50 euro binnen je team te kunnen verdelen.

Maar gewoon voor de gezelligheid komen kan natuurlijk ook! Want wat is er mooier dan je dorpsgenoten te zien raden, discussiëren en fanatiek te zien strijden om een jaar lang “de slimsten van Wanroij” te mogen zijn?

We zijn erg benieuwd hoeveel er gegoogeld is, wie er bij de heemkundekring is langs geweest of, You-Tube-filmpjes en encyclopedieën (weet de jeugd nog wat dat zijn???) heeft bekeken om dit jaar hoog te eindigen.

Vorig jaar was het team “Kak, helemaal vergeten!” met Pim Jacobs, Maurice vd Zanden, Dennis van Gemert, Harm Cornelissen en Bram Jozephs winnaar. De mannen van “de Schakelaars” werden tweede en “Zou Kunne” ging met de derde prijs naar huis.

Wanroij Weet Ut 2015 (126)

Vanaf 19:00 zijn de deuren van ’t Wapen open en zullen de leden van VoHaCo iedereen op een strategische plek neerzetten. Wij houden de kwis dus net als vorig jaar op 1 locatie, voor optimale interactie, maar ook om te kunnen zien en horen hoe fanatiek mensen meedoen.

De kwis zal vanaf 19:30 beginnen. Er zijn verschillende vragenrondes; met open vragen, multiple choice of waar/niet waar-vragen. Daarnaast zijn er audio- en videofragmenten die geraden moeten worden. En voor 1 lid van elk team is er een leuke spelopdracht die op het podium uitgevoerd moet worden. Al met al zal het weer een mooie avond vol spanning, sensatie en hilariteit gaan worden!

Dorpskwis “Wanroij Weet Ut”; leuk om aan mee te doen, maar minstens zo leuk om te komen kijken! Dus kom gerust a.s. zaterdag 15 oktober vanaf 19:00 naar ’t Wapen van Wanroij voor een gezellig avond!