Record-aantal deelnemers bij het tafelvoetbaltoernooi!

’t Raadhuis was weer goed gevuld met enthousiaste deelnemers, maar ook andere bezoekers op de laatste zaterdag van 2014 “tafelvoetbal-kerstdag”.

 

Wij van Stichting VoHaCo organiseerden daar voor de 23e keer het tafelvoetbaltoernooi. Vanaf 19:00 werd er fel gestreden door een recordaantal deelnemers; maar liefst 56 koppels deden er mee!

De voorzitter van VoHaCo, Mark Bouwmans, wist met zijn omroepkwaliteiten de deelnemers en scheidsrechters in de juiste volgorde en op tijd bij de tafels te krijgen. En de rest van het wedstrijd-secretariaat maakte de indelingen en telde de punten.

Tafevoetbaltoernooi 2014

Opvallend veel nieuwe, jonge deelnemers waren aan de tafelvoetbalspellen te vinden. Vooraf, maar ook tussentijds probeerden enkele koppels technieken, tactieken en behendigheidsmanoeuvres uit om deze even later in de praktijk te kunnen brengen.

 

Tafevoetbaltoernooi 2014In de pauze werd de grote loterij met bijzondere prijzen gehouden. Blije gezichten waren te zien bij het winnen van o.a.  een 3-gangendiner voor 8 personen bij ‘t Raadhuis, het bijwonen van een wedstrijd van Feyenoord, paintballen met een groep vrienden of rijden in een Lamborghini . Ook de selfie-stick zorgde deze avond voor veel plezier bij de winnaar en de anderen die graag op de foto wilden. Verder waren er diverse hapjes voor de deelnemers en organisatie.

 

Tafevoetbaltoernooi 2014Na de voorrondes gingen alle eersten van de poule en de 6 beste tweeden door naar de 8e finale. Uiteindelijk bleken Frauke v.d. Ven & Marieke Verkuilen in de damesfinale te sterk voor Pien Kuppen & Anja Derks. Om plaats 1 en 2 werd gestreden door Harm Laarakkers & Edwin Weren tegen Rob Gerrits & Michel Juarez. Harm en Edwin versloegen daarbij met een stand van 7-3 de winnaars van vorig jaar. Marius Gerrits en Jan Siroo werden 3e door Frank Wintjes en Thijs Bisselink te verslaan.

Gezelligheid, sportiviteit, maar vooral ook een vriendschappelijke strijd zorgden weer voor een zeer geslaagde avond.

Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

1e Frauke v.d. Ven & Marieke Verkuilen

2e Pien Kuppen & Anja Derks

Heren:

Tafevoetbaltoernooi 2014
1e Harm Laarakkers & Edwin Weren

2e Rob Gerrits & Michel Juarez

Stichting VoHaCo bedankt Frans voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het Tafelvoetbaltoernooi 2014. Ook alle deelnemers en toeschouwers bedankt voor het wederom doen slagen van dit jaarlijks terugkerend toernooi, en winnaars . . .  gefeliciteerd!

Tot volgend jaar!

Stichting VoHaCo

 

Bekijk HIER de foto’s