Stichting VoHaCo organiseert de “Waanzinnige Obstacle Run” tijdens “Waanzinnig Wanroij” op zaterdag 1 juli!

Waanzinnig Wanroij 2017

Stichting VoHaCo presenteert ook dit jaar weer een nieuwe versie van “Waanzinnig Wanroij”. Het gezellige dorpsevenement, voorheen bekend als “Wanroijs Gedoe”, is al jaren een begrip in de Wanroijse samenleving. Op zaterdag 1 juli a.s. is er vanaf 16.00 weer van alles te zien, te doen en te beleven op het Giessenplein. Hierbij worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd.

Na een aantal succesvolle jaren met het “Stef-Stuntpiloot” spel, wordt dit jaar het plein omgetoverd tot een heus “Obstacle parcour”. Tijdens de “Waanzinnige Obstacle Run” leg je als team van 5 personen een miniparcour af, waarbij verschillende obstakels overwonnen moeten worden. Het team dat de obstakels als snelste overwonnen heeft, wordt gekroond tot de “Waanzinnige-Obstacle-kampioen”. Er wordt gestreden  in twee categorieën. Om 16:00 begint de jongste jeugd vanaf groep 5 t/m groep 8 met hun run. Vervolgens starten we om 18:00 met de run in de leeftijd van 13 jaar en ouder. Belangrijk om te vermelden is dat er niet met modder of water wordt gewerkt op het parcours.

Na deze inspanning is het tijd om gezellig na te praten en zal er ook aan de inwendige mens gedacht worden. In de tent zal DJ StayFan zijn beste hits door de speakers laten knallen waarbij de voetjes van de vloer zullen gaan. Kortom, een gezellig dorpsfeest voor jong en oud! Zorg dus dat je 1 juli vrij houdt in de agenda zodat je niets hoeft te missen. Opgeven voor de “Waanzinnige Obstacle Run” kan HIER

Heb je een leuk idee of wil je op een andere manier iets betekenen voor “Waanzinnig Wanroij”? Mail dan naar info@vohaco.nl. Telefonisch contact kan ook, bel daarvoor naar onze voorzitter; Mark Bouwmans, telnr. 06-51984289.