Stichting VoHaCo

Stichting VoHaCo Wanroij

Voetbal Handbal Combinatie, sinds 1986                    

 

Stichting VoHaCo is ontstaan in 1986. De naam VoHaCo bestaat uit de afkortingen van Voetbal Handbal Combinatie. Jaren geleden werd tussen kerst en Nieuwjaar een mix van diverse sporten gespeeld en werd er met gemixte teams sportief gestreden om de eer en om elkaar als vereniging beter te leren kennen. Uiteindelijk is hier de basis gelegd voor Stichting VoHaCo. Vele jaren later werd het allemaal wat gestructureerder en werd er een bestuur met leden geformeerd.

Stichting VoHaCo telt momenteel 10 leden. Maandelijks wordt er op maandagavond vergaderd ter voorbereidingen en organisatie van de 3 evenementen die wij jaarlijks organiseren, te weten; Koningsnacht, Waanzinnig Wanroij en het Tafelvoetbaltoernooi. Bij elk evenement worden wij geholpen door vele vrijwilligers uit Wanroij, voornamelijk leden van de handbal- en voetbalvereniging.

De doelstelling van de Stichting VoHaCo is het organiseren van evenementen voor de Wanroijse gemeenschap. Doel daarbij is de saamhorigheid en leefbaarheid te optimaliseren. Een gedeelte van de opbrengst van deze evenementen wordt geschonken aan de jeugdafdelingen van de voetbal- en handbalvereniging.

 

Leden:
VoHaCo Leden

Voorzitter: Mark Bouwmans
Secretaris: Loes Strijbosch
Penningmeester: Arnika Vloet
PR & Communicatie: Tamara Huggers
Sponsoring & Parcours: Henk Reijnen, Pieter Weren, Arnika Vloet
Parcours Waanzinnig Wanroij: Gerold van den Hoogen, Arnika Vloet,
Pieter Weren, Tom Geurts, Mark Bouwmans, Peter Aben
Overig: Frank Wintjes, Susan v.d. Steeg
Horeca & Parcours: Jan Aben, Tom Geurts
Website: Tamara Huggers, Frank Wintjes

Stichting VoHaCo is altijd op zoek naar jonge enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Ben jij geïnteresseerd neem dan contact op met een van de leden.