Alle (tafelvoetbal) ballen verzamelen!

Tafelvoetbal Toernooi 2017

Over enkele weken is het weer tafelvoetballen geblazen bij de Batavier!

Op woensdag 27 december (“3e kerstdag”) vanaf 18:00 komen spelers, supporters en natuurlijk het voltallige VoHaCo weer samen voor een avond vol spanning, strijd en natuurlijk gezelligheid. Iedereen kijkt er weer naar uit om tijdens de winterstop toch wat actiefs te kunnen doen op voetbalgebied. In de kersttijd is daarom dit tafelvoetbaltoernooi een welkome afwisseling voor al het eten, drinken, spelletjes doen en bezoekjes afleggen.

Stichting VoHaCo organiseert nu alweer voor de 26e keer het Wanroijse tafelvoetbaltoernooi. Zoals iedereen weet is dit altijd succesvol en druk bezocht door jong en oud.

6 tafelvoetbalspellen zullen op woensdag 27 december weer opgepoetst en wel klaar staan voor alle dames, heren, profs, amateurs en anderen die graag een balletje opgooien en rond laten gaan. Als je meedoet met het toernooi zul je zeker een actieve en gezellige avond hebben. Maar ook fans of andere kroegbezoekers kunnen na deze plezierige avond met een leuke prijs naar huis gaan. Want zoals altijd zullen er weer zeer mooie en bijzondere prijzen te winnen zijn tijdens de loterij die in de pauze gehouden wordt.

Harm Laarakkers & Edwin Weren hebben de trofee al drie jaar op rij in de wacht weten te slepen. Het zal een uitdaging zijn om deze klasbakken van de tafelvoetbaltroon te stoten. Bij de vrouwen zullen Traudi Henriks & Irma Nooijen fel strijden om hun titel van vorig jaar te verdedigen. Durf jij deze uitdaging aangaan? Of wil je gewoon mee doen voor de eer en gezeligheid? Geef je dan nu op! Dit kan als heren- of dames-koppel.

Opgeven kan door in te schrijven via de lijsten die in de Batavier of ’t Raadhuis hangen of via het online inschrijfformulier. (klik HIER)

Tot woensdag de 27e december!

Stichting VoHaCo