Tafelvoetbaltoernooi 2011

Tafelvoetbal 2011

Alweer een kei geslaagd tafelvoetbaltoernooi!

Op de laatste dinsdag van 2011 “tafelvoetbalkerstdag” was het bij de Batavier weer gezellig druk bij het 20e tafelvoetbaltoernooi dat door stichting VoHaCo georganiseerd werd.

VWedstrijd Secretariaatanaf 19:00 werd er door maar liefst 8 dameskoppels en 41 herenkoppels fel gestreden om de titel en bijbehorende wisselbeker. Omdat het vorig jaar zo goed was bevallen, nam Arnika Vloet de microfoon weer ter hand en wist ze iedereen op tijd aan de tafels te krijgen. De rest van het wedstrijd-secretariaat maakte de indelingen, telde de punten en zorgde voor een goed verloop van de avond.

De oude bekende deelnemers, de diverse nieuwe jonge koppels, de dameskoppels en niet te vergeten de aanhang en fans van iedereen vermaakten zich prima!

In de pauze werd de grote loterij met prachtige prijzen gehouden. Vier enthousiaste dames van HVW; Linda Aben, Sjeel Vloet, Sanne Blonk en Anneke Boon verkochten een recordaantal loten, waarna Jan Abende gelukkige Winnaar van de tafelgrill en Tom Geurts de gelukkige winnaars met geweldig mooie prijzen naar
huis lieten gaan. De prijzen waren o.a. gesponsord door Thijs Hendriks, de Batavier en van Driel Electro. Iedereen hoopte op de mooie tafelgrill, de chocoladefontein of het leuke vogelkooitje, maar natuurlijk ging het uiteindelijk om de opbrengst, die weer ten goede komt aan de jeugdafdelingen van de voetbal- en handbalclub. Verder zorgde Jol voor diverse hapjes voor de deelnemers en organisatie.

Om 22:20 waren de voorrondes klaar en werd er begonnen met de verschillende finale-wedstrijden. In de damesfinale bleken Denise Pennings en Elcke v.d. Steeg te sterk voor Anneke Boon en Anne Wonders. Rond 0:00 werd er bij de heren om plaats 1 en 2 gestreden door Paul Jilesen & Peter Graat en Frank Wintjes & Thijs Bisseling.

Met een overtuigende winst van 7-1 wonnen Paul en Peter, net als vorig jaar.

Veel enthousiasme en sportiviteit, maar ook gezelligheid en een vriendschappelijke strijd. Dat waren weer de ingrediënten van deze zeer geslaagde avond!
Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

Winnaressen Dames Poule

 

 

 

 


1e Denise Pennings & Elke v/d Steeg
2e Anneke Boon – Anne Wonders

Heren:

Winnaars Heren Poule

 

 

 

 

 

1Paul Jilesen & Peter Graat
2e Frank Wintjes – Thijs Bisseling

Stichting VoHaCo bedankt Jol voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het Tafelvoetbaltoernooi 2011. Ook alle deelnemers en toeschouwers bedankt en winnaars . . .  gefeliciteerd! Tot volgend jaar!