Tafelvoetbaltoernooi 2012

Tafelvoetbaltoernooi 2012

Ook dit jaar wederom een zeer geslaag Tafelvoetbaltoernooi!

Op de laatste donderdag van 2012 “tafelvoetbalkerstdag” was het bij ’t Raadhuis weer gezellig druk bij het 21e tafelvoetbaltoernooi dat door Stichting VoHaCo georganiseerd werd. Vanaf 19:00 werd er door maar liefst 7 dameskoppels en 45 herenkoppels fel gestreden om de titel en bijbehorende wisselbeker. De voorzitter van VoHaCo, Mark Bouwmans, nam de microfoon ter hand en wist iedereen in de juiste volgorde en op tijd bij de tafels te krijgen. De rest van het wedstrijd-secretariaat maakte de indelingen, telde de punten en zorgde voor een goed verloop van de avond. De oude bekende deelnemers, de diverse nieuwe jonge koppels, de dameskoppels en niet te vergeten de aanhang en fans van iedereen vermaakten zich prima!

In de pauze werd de grote loterij met prachtige prijzen gehouden. Vier enthousiaste dames van HVW; Linda Aben, Sjeel Vloet, Sanne Blonk en Karin Reijnen verkochten een recordaantal loten, waarna Tom Geurts en Peet Aben de gelukkige winnaars met geweldig mooie prijzen naar huis lieten gaan. De prijzen waren o.a. gesponsord door Thijs Hendriks, Edwins Winkel en van Driel Electro. Iedereen hoopte op een stereotoren, scheerapparaat of iets anders, maar natuurlijk ging het uiteindelijk om de opbrengst, die weer ten goede komt aan de jeugdafdelingen van de voetbal- en handbalclub.

Verder zorgde Frans voor diverse hapjes voor de deelnemers en organisatie. Om 23:00 waren de voorrondes klaar en werd er begonnen met de verschillende finale-wedstrijden. Bij de dames bleken voor het derde jaar op een rij Denise Pennings en Elcke v.d. Steeg de sterksten te zijn. Rond 0:50 werd er bij de heren om plaats 1 en 2 gestreden door Rob Geene & Lucas Walraven tegen Frank Wintjes & Thijs Bisseling. Met een overtuigende winst wonnen Rob en Lucas. Veel enthousiasme en sportiviteit, maar ook gezelligheid en een vriendschappelijke strijd. Dat waren weer de ingrediënten van deze zeer geslaagde avond! Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

Winnaressen Dames Poule
1e Denise Pennings & Elke v/d Steeg

Heren:

Winnaars Heren Poule
1e Rob Geene & Lucas Walraven
2e Frank Wintjes & Thijs Bisseling

Stichting VoHaCo bedankt Frans voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het Tafelvoetbaltoernooi 2012. Ook alle deelnemers en toeschouwers bedankt en winnaars . . .  gefeliciteerd!

Stichting VoHaCo