Tafelvoetbaltoernooi 2013

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Alweer een kei geslaagd tafelvoetbaltoernooi!

Op de laatste vrijdag van 2013 “tafelvoetbalkerstdag” was het bij de Batavier weer gezellig druk bij het 22e tafelvoetbaltoernooi dat door stichting VoHaCo georganiseerd werd.

Vanaf 19:00 werd er door 2 dameskoppels en maar liefst 46 herenkoppels fel gestreden om de titel en bijbehorende wisselbeker. Tafelvoetbaltoernooi 2013De voorzitter van VoHaCo, Mark Bouwmans, nam de microfoon ter hand en wist iedereen in de juiste volgorde en op tijd bij de tafels te krijgen. De rest van het wedstrijd-secretariaat maakte de indelingen, telde de punten en zorgde voor een goed verloop van de avond.

In de pauze werd de grote loterij gehouden. Vanwege de nieuwe, bijzondere prijzen, werd er een recordaantal loten verkocht. De gelukkige winnaars gingen met geweldige prijzen naar huis zoals bijvoorbeeld een weekendje Parijs, een rondleiding in de Arena, met 8 personen paintballen of één van de andere prijzen zoals een mixer, waterkoker of leuke dingen om het huis gezellig mee aan te kleden. Verder zorgde Jol voor diverse hapjes voor alle aanwezigen. De deelnemers, maar ook aanhang, fans en andere bezoekers hadden het erg naar de zin.

Om 23:00 waren de voorrondes klaar en werd er begonnen met de verschillende finale-wedstrijden. Bij de dames bleken Frauke v/d Ven & Marieke Verkuijlen de sterksten te zijn.

Bij de heren stonden vader en zoon Gerrits (Rob en Marius) tegenover elkaar in de halve finale. Tafelvoetbaltoernooi 2013Helaas moest de oude garde het daarbij ontgelden. Hierdoor stond Rob met Michel Juarez rond 0:15 in de finale tegen de winnaars van vorig jaar; Rob Geene & Lucas Walraven. Met een nipte winst van 7-6 wonnen Rob Gerrits & Michel Juarez.

Veel enthousiasme en sportiviteit, maar ook gezelligheid en een vriendschappelijke strijd. Dat waren weer de ingrediënten van deze zeer geslaagde avond!

Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

1e Frauke v/d Ven & Marieke Verkuijlen

Heren:

1e Rob Gerrits & Michel Juarez
Winaars Heren Poule
2e Rob Geene & Lucas Walraven

Stichting VoHaCo bedankt Jol voor de prettige samenwerking bij het organiseren van het Tafelvoetbaltoernooi 2013. Ook alle deelnemers en toeschouwers bedankt en winnaars . . .  gefeliciteerd! Tot volgend jaar!

Stichting VoHaCo

Bekijk HIER de foto’s…