Tafelvoetbaltoernooi 2014

Tafelvoetbaltoernooi 2014

Ja hoor, de tafelvoetbalspellen zijn al weer opgepoetst en de ballen liggen alweer bijna klaar. Iedereen kijkt er weer naar uit om tijdens de winterstop toch wat actiefs te kunnen doen op voetbalgebied. In de kersttijd is daarom dit tafelvoetbaltoernooi een welkome afwisseling voor al het eten, drinken, spelletjes doen en bezoekjes afleggen. Daarom organiseert Stichting VoHaCo alweer voor de 23e keer het Wanroijse tafelvoetbaltoernooi.

Na de goed verlopen en drukbezochte toernooien van de afgelopen jaren zullen er dit jaar 6 spellen klaar staan voor alle dames, heren, profs, amateurs en anderen die graag een balletje opgooien en rond laten gaan.

Als je meedoet met het toernooi zul je zeker een actieve en gezellige avond hebben. Maar ook toeschouwers, fans of andere kroegbezoekers kunnen na deze plezierige avond met een leuke prijs naar huis gaan. Want zoals altijd zullen er weer zeer mooie en bruikbare prijzen te winnen zijn tijdens de loterij die in de pauze gehouden wordt. Het assortiment is dit jaar nog uitgebreider en waardevoller dan anders!

Wil je ook eens mee doen en ga je voor de eer, de gezelligheid of die geweldig mooie wisselbeker? Of wil je gewoon de uitdaging aangaan om de winaars van vorig jaar (Frauke v/d Ven & Marieke Verkuijlen en Rob Gerrits & Michel Juarez) te verslaan? Geef je dan nu op! Dit kan als heren- of dames-koppel. Enige voorwaarde is dat één van de twee uit Wanroij afkomstig is.

Opgeven kan t/m vrijdag 24 december door in te schrijven via de lijsten die in de Batavier of ’t Raadhuis hangen of via het online inschrijfformulier op de website.

Klik HIER om je in te schrijven

Stichting VoHaCo

 

Flyer - Tafelvoetbal Toernooi