VoHaCo’s dorpskwis “Wanroij Weet ut” daagt iedereen weer uit op zaterdag 15 oktober 2016 vanaf 19:30 in ’t Wapen van Wanroij.

Wanroij Weet Ut 2016

Vorig jaar vond Stichting VoHaCo dat het ook in Wanroij tijd werd voor een echte dorpskwis. En dat dat inderdaad een goed idee was zagen we wel aan de volle zaal met deelnemers en nieuwsgierige kijkers. Ook dit jaar gaan we dan ook weer voor een gezellige avond met een mooie mix van kennis, creativiteit, sportiviteit, maar natuurlijk ook saamhorigheid.

De dorpsquiz “Wanroij Weet Ut” is er voor iedereen uit Wanroij. Er zijn vragen, maar ook opdrachten in verschillende categorieën. Kennis over ons dorp Wanroij komt natuurlijk uitgebreid aan bod (meer dan vorig jaar), maar ook algemene kennis zullen nodig zijn deze avond. Je kunt actief meedoen met je vrienden, collega’s, (buurt)vereniging, familie enz. Maar natuurlijk is het ook leuk om vanaf de zijlijn te zien hoe enthousiast, fanatiek en bloedserieus er door de verschillende deelnemers gestreden zal worden. Uiteindelijk zal het gaan om een gezellige avond, maar vooral ook een mooie strijd, het prijzengeld en natuurlijk de eer en bijbehorende felbegeerde ‘Wanroij-kenner-beker’.

De leden van Stichting VoHaCo zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zoals het verzamelen van informatie, foto’s, video’s enz. Mocht je vragen of tips hebben of misschien een archief of andere leuke informatie hebben waar we gebruik van kunnen maken, dan horen we dat graag. Hiervoor kan contact opgenomen worden met één van onze leden of stuur een mail naar info@vohaco.nl.

Inschijven kun je HIER middels het digitale inschrijfformulier. Het inschrijfgeld van 10 euro kan op de avond zelf betaald worden.

We zien jullie graag op zaterdag 15 oktober tijdens de dorpskwis!

Stichting VoHaCo