Waanzinnig Wanroij 2014

Waanzinnig Wanroij 2014

Een gezellige en geslaagde 1e editie van Waanzinnig Wanroij!

Wat hebben wij van de organisatie, maar ook de vele bezoekers genoten van een gezellig Waanzinnig Wanroij afgelopen zaterdag. Blijkbaar waren er veel mensen die behoefte hadden om de zomervakantie af te sluiten met een leuk dorpsfeest en daarom was het Giessenplein vanaf 17:00 tot in de late uurtjes goed gevuld. De parachutetent gaf een gezellige sfeer en de grote tent zorgde ervoor dat mensen droog en warm hun hapje en drankje konden nuttigen.

Daarnaast was er volop actie voor de kinderen. Met hun stempelkaart gingen ze alle oud-hollandse spelen af om daarna hun volle kaart weer in te leveren voor een zakje chips.

Waanzinnig Wanroij 2014

Ze werden geschminkt, gingen in de zweefmolen, op de luchtkussens, in de zandbak of in de fotostudio waarbij ze elke achtergrond konden kiezen die ze maar wilden.
En wat een succes was de grote maisbak die tot aan de rand toe vol was! De kinderen waren er niet meer weg te krijgen. En waarschijnlijk zullen veel ouders nog lang na kunnen ‘genieten’ van de maiskorrels die her en der tevoorschijn komen…

De act van de kettingzaagjongleur deed alle monden open staan van verbazing. Hij jongleerde met brandende fakkels, vlijmscherpe messen en at jonglerend ook nog een appel. Verschillende mensen uit het publiek mochten hem ondersteunen tijdens zijn optreden en uiteindelijk lukte het deze man om drie draaiende motorzagen tegelijk jonglerend in de lucht te houden.

Waanzinnig Wanroij 2014

Bij de kinder-speelgoedmarkt kreeg het ene kind nieuw speelgoed of kleding, terwijl het andere kind er weer een zakcentje bij verdiende.

De HMT-club had een aantal oude graanmachines en ook was er een nieuw clubje met oude brommers. De houtbewerker liet een aantal van zijn producten zien, maar ook kinderen mochten iets leuks in elkaar timmeren en versieren. Daarnaast kon er bij de gevulde bijenkast heerlijke honing geproefd en natuurlijk ook gekocht worden

Rond 19:00 waren alle oren en ogen op het podium gericht, waar Eddy v.d. Steeg met zijn Free Beer optrad. Daarna heeft de DJ met zijn muziek en enthousiasme iedereen nog tot in de late uurtjes vermaakt.

Natuurlijk konden de touwtrekwedstrijden niet wegblijven. Dit jaar mochten voor het eerst ook jeugdige krachtpatsers hieraan meedoen. We hebben al gezien dat er de komende jaren (volgend jaar zelfs voor de 30e keer!) weer genoeg aanwas en vooral uitdaging is. Bij de jeugd waren de Trekkers het sterkst. De Tena Ladys versloegen de Theezakjes en bij de heren waren de Kadavers uit Landhorst weer te sterk voor ‘t Huukske uit Wanroij.

Waanzinnig Wanroij 2014

Na een geslaagde dag hebben we zondag met een fijn zonnetje de boel weer opgeruimd. En zoals een (h)echte club betaamd, zijn wij de ice-bucket-challenge aangegaan (Frans Cornelissen nog bedankt!) en hebben we in de vijver bij de vrouwen van de bron een emmer water over ons heen gegooid om aandacht te vragen voor de ernstige ziekte ALS.

ALS Ice Bucket ChallengeKlik op de foto voor het filmpje..

Bij deze richten wij onze hartelijke dank aan de vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en alle anderen die deze dag weer tot een zeer geslaagd evenement hebben gemaakt.

IEDEREEN KEI BEDANKT en graag tot volgend jaar!

 

Bekijk HIER de foto’s…