Waanzinnig Wanroij 2017

Voor de 31e keer zal Stichting VoHaCo dit jaar zorgen voor een geweldig dorps-evenement waar jong en oud van kan genieten. Ons doel blijft daarbij om de leefbaarheid en saamhorigheid in Wanroij te optimaliseren. En ook dit jaar gaat dat weer lukken.

Op zaterdag 1 juli a.s. vanaf 16:00 is er weer van alles te zien, te doen en te beleven op het Giessenplein in ons gezellige Wanroij. Op die dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo staan er verschillende luchtkussens en zal ook de befaamde “Crazy half-pipe” er weer staan. Hiernaast is er natuurlijk ruimte voor een hapje en een drankje waarbij DJ StayFan er een waar festijn van gaat maakt.

Na de succesvolle jaren met het “Stef-Stuntpiloot-spel”, zijn we ook dit jaar weer op zoek geweest naar een leuke spelactiviteit. Gezien de populariteit van de ‘Obstacle Runs’ in Nederland, heeft VoHaCo besloten dit jaar de “Waanzinnige Obstacle Run” te organiseren. Hierbij leg je als team een miniparcours af waarbij verschillende obstakels overwonnen moeten worden. Behendigheid, teamwork, tactiek en kracht zijn hierbij doorslaggevend om als snelste over de streep te komen.

Er zal gestreden worden in twee categorieën. Om 16:00 begint de jongste jeugd vanaf groep 5 tm groep 8 met hun run. Vervolgens starten we om 18:00 met de run in de leeftijd van 13 jaar en ouder. Belangrijk om te vermelden is dat er niet met modder of water wordt gewerkt op het parcours. Meer informatie over de “Waanzinnige Obstacle Run” verschijnt binnenkort in het Wanroijs nieuws, op onze website en onze Facebook pagina. Inschrijven voor de “Waanzinnige Obstacle Run” kun je HIER.

Na deze sportieve inspanning worden de winnaars gehuldigd en zal het feest los barsten in de tent. Wij hopen dat “Waanzinnig Wanroij” 2017 wederom een succes gaat worden waarbij jong en oud kan genieten van alle activiteiten. Noteer zaterdag 1 juli alvast in de agenda, zodat je er zeker bij bent! Zet verder ook de andere evenementen van VoHaCo in je agenda: zaterdag 21 oktober; Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” en woensdag 27 december; Tafelvoetbaltoernooi.

Heb je een leuk idee of wil je op een andere manier iets betekenen voor “Waanzinnig Wanroij”? Mail dan naar info@vohaco.nl. Telefonisch contact kan ook, bel daarvoor naar onze voorzitter; Mark Bouwmans, telnr. 06-51984289