Waanzinnig Wanroij 2018: Een wisselend succes met een leuke middag en helaas een matige opkomst in de avond!

Waanzinnig Wanroij 2018

Vorige week zaterdag was het weer tijd voor een nieuwe editie van Waanzinnig Wanroij. Een jaarlijks terugkomend evenement bestemd voor jong en oud. Al vroeg waren de leden van Stichting VoHaCo bezig om het Giessenplein leeg te maken en om te toveren tot de “Waanzinnige Obstacle run”. Toen ook de zon zich liet zien, stond er niets meer in de weg om er een geslaagde dag van te maken.

Waanzinnig Wanroij 2018

In totaal hadden zes teams zich opgegeven in de categorie voor de jongste jeugd. Zij gingen in teams van vijf de strijd aan met het uitdagende parcours. Eerst moest er een puzzel opgelost worden, voordat er twee stormbanen overwonnen moesten worden. Via het planklopen, de touwladder en de banden, kwam als afsluiting het moertje draaien. De tijden werden steeds sneller met het team “De Hardrunners” dat er uiteindelijk met de winst vandoor ging in een tijd van 3.16, Knap gedaan jongens!

 

Waanzinnig Wanroij 2018

De kinderen liepen met hun stempelkaart over het plein, waardoor de Ranja-kabouter overuren draaide. Daarnaast was ook de maisbak weer een groot succes. De kinderen waren er niet meer uit te krijgen en al snel waren de eerste “witte” gezichtjes van de mais zichtbaar. Waarschijnlijk hebben veel ouders ook nog kunnen nagenieten van deze maispret.

Nadat de gezellige middag was afgesloten, was het tijd voor de oudere jeugd om hun kunsten op de baan te vertonen. Helaas waren er te weinig aanmeldingen om de wedstrijd door te laten gaan. Dit had ook invloed op de aansluitende feestavond waar de opkomst teleurstellend was. Namens Stichting VoHaCo willen wij benadrukken dat een goede opkomst van de Wanroijse gemeenschap essentieel is om dergelijke evenementen te blijven organiseren in ons dorp! De doelstelling van de Stichting VoHaCo is het organiseren van evenementen voor de Wanroijse gemeenschap. Doel daarbij is de saamhorigheid en leefbaarheid te optimaliseren. Een gedeelte van de opbrengst van deze evenementen wordt geschonken aan de jeugdafdelingen van de voetbal- en handbalvereniging.  Wij twijfelen openlijk of we Waanzinnig Wanroij op deze manier kunnen voorzetten in de komende jaren. Wij vragen jullie hierbij nadrukkelijk om jullie input om weer een leuk en succesvol evenement te organiseren. Hier later meer over.

Niettemin willen wij alle sponsors, vrijwilligers en deelnemers bedanken voor het mogelijk maken van Waanzinnig Wanroij 2018. Bekijk de foto’s HIER om een eigen indruk te krijgen van deze geweldige middag. Noteer hiernaast alvast zaterdag 20 oktober in je agenda, want dan wordt de jaarlijkse Dorpsquiz weer gehouden.