Waanzinnig Wanroij 23 juni 2018

Waanzinnig Wanroij 2018

Voor de 32e keer zal Stichting VoHaCo dit jaar zorgen voor een geweldig dorps-evenement waar jong en oud van kan genieten. Zoals altijd willen we hiermee de leefbaarheid en saamhorigheid van ons dorp stimuleren. En ook dit jaar gaan we er weer een groot feest van maken.

Op zaterdag 23 juni a.s. vanaf 16:00 is er weer van alles te zien, te doen en te beleven op het Giessenplein in ons gezellige Wanroij. Op die dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo staan er verschillende luchtkussens en zal ook de befaamde “Maisbak” er weer staan. Hiernaast is er natuurlijk ruimte voor een hapje en een drankje waarbij DJ StayFan (Nr. 1 Feest DJ van Nederland) er een waar festijn van gaan maken.

Na de enthousiaste reacties over de ‘Obstacle run’ van vorig jaar, hebben we besloten om ook dit jaar weer een uitdagend parcours samen te stellen. Bij de “Waanzinnige Obstacle Run” leg je als team een miniparcours af waarbij verschillende obstakels overwonnen moeten worden. Behendigheid, teamwork, tactiek en kracht zijn hierbij doorslaggevend om als snelste over de streep te komen. Benieuwd hoe dat er vorig jaar uitzag? Bekijk dan HIER de foto’s.

Er wordt gestreden in twee categorieën. Om 16:00 begint de jongste jeugd vanaf groep 5 t/m groep 8 met hun run. Vervolgens starten we om 18:00 met de run in de leeftijd van 13 jaar en ouder. Belangrijk om te vermelden is dat er niet met modder of water wordt gewerkt op het parcours. Meer informatie over de “Waanzinnige Obstacle Run” verschijnt binnenkort in het Wanroijs nieuws, op www.vohaco.nl en onze Facebook pagina.

Na deze sportieve inspanning worden de winnaars gehuldigd en zal het feest los barsten in de tent. Wij hopen dat “Waanzinnig Wanroij” 2018 wederom een succes gaat worden waarbij jong en oud kan genieten van alle activiteiten. Noteer zaterdag 23 juni alvast in de agenda, zodat je er zeker bij bent!

Heb je een leuk idee of wil je op een andere manier iets betekenen voor “Waanzinnig Wanroij”? Mail dan naar info@vohaco.nl. Telefonisch contact kan ook, bel daarvoor naar onze voorzitter; Mark Bouwmans, telnr. 06-51984289.