Waanzinnig Wanroij; hilarisch, gezellig en geslaagd!

Waanzinnig Wanroij 2015

Afgelopen zaterdagmorgen begonnen we al vroeg met het opbouwen van Waanzinnig Wanroij. Verschillende kinderattracties, de inrichting van de tent, het aansluiten van de eet- en drankvoorzieningen, het monteren van Stef Stuntpiloot en Touwtrekken 2.0, maar vooral ook het geweldig mooie, zonnige weer zorgden daarbij voor de nodige zweetdruppels.

Rond 17:00 waren we klaar zodat alle activiteiten konden beginnen. We zagen veel dansende kinderen en lachende gezichten bij de Telekids Discoshow. Waanzinnig Wanroij 2015 Daarnaast werd er flink gesprongen bij de bungeejumpelastieken en gesjoeld bij de mega-sjoelbak. Met hun stempelkaart konden de kinderen zelf ranja tappen en chips, popcorn of een zakje snoep eten. Waanzinnig Wanroij 2015Ze konden tatoos laten zetten en wat veel ouders waarschijnlijk nog lang zullen weten; duiken in de maisbak! Wat zagen sommige kinderen er uit! Het leek wel of ze in een bak met meel hadden gelegen, maar vooral; wat hadden ze een lol!  Ook op de luchtkussens was dat duidelijk te zien.

Vanaf 20:00 begon “Stef Stuntpiloot” en “Touwtrekken 2.0”. Hilarische taferelen, kletsnatte kleding, blaren op de handen, Waanzinnig Wanroij 2015 lachende gezichten van met name de droge deelnemers, maar ook veel “ohhh’s” en “aaahh’s” Waanzinnig Wanroij 2015van het publiek lieten zien en horen dat het spannend en vooral erg leuk was. Het viel niet mee om je teamgenoot droog te laten blijven zitten. Het was regelmatig een kwestie van slimme tactiek van de andere teams, maar ook verkeerde timing of gewoon domme pech dat de deelnemers kopje onder gingen in het zwembad. Bij het touwtrekken 2.0 werden alle krachten ingezet om steeds meer kilo’s bakstenen omhoog te trekken.

Bij Stef Stuntpiloot waren de jongens van Princepeel de winnaars. De Gospeldompers werden 2e, Piloot Stef Stunt 3e en Goed Zat 4e. Bij het Touwtrekken 2.0 was Fons all in (team 3) winnaar bij de heren en het team Compleet bij de dames.

De Winnaars van Stef Stuntpiloot - Team Princepeel

Met de gezellige muziek van de DJ bleef het nog lang onrustig op het Giesenplein. Dansen, meedoen met de polonaise of gewoon gezellig een biertje drinken; iedereen had wel een andere reden om tot in de late uurtjes te blijven.

Waanzinnig Wanroij 2015     Waanzinnig Wanroij 2015

Na deze zonnige dag hebben wij, helaas in de regen, alles op mogen ruimen. Maar die regen deerde ons niet; wij keken met een tevreden gevoel terug op de voorgaande dag!

Bij deze richten wij onze hartelijke dank aan de vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en alle anderen die deze dag weer tot een geslaagd evenement hebben gemaakt. Met daarbij een speciale dank voor Bouwcenter Centen voor het beschikbaar stellen van veel materialen en het WAC voor de financiële ondersteuning. IEDEREEN KEI BEDANKT en graag weer tot volgend jaar!

Sponsoren Waanzinnig Wanroij 2015

Bekijk HIER de foto’s…