Wanroij voldoende afgekoeld voor een supergezellig ”Waanzinnig Wanroij”

De extreme hitte is inmiddels het land uit en dat maakt dat het weer ideaal zal zijn voor “Waanzinnig Wanroij” a.s. zaterdag. Zo zullen de kinderen, jongeren, ouderen en de deelnemers van Stef Stuntpiloot en touwtrekken 2.0 zich opperbest kunnen vermaken .

In de hitte van ruim 35 graden heeft Stichting VoHaCo afgelopen weken nog de laatste puntjes op de “i“ gezet met een laatste vergadering, sleutelen aan de nieuwe spellen, het regelen van vrijwilligers en een laatste check van alle activiteiten.

Zo kunnen we zaterdagmorgen flink aan de slag met het opbouwen van “Waanzinnig Wanroij”.  De luchtkussens worden opgeblazen, de dieren zullen op hun plek worden gezet, Stef Stuntpiloot wordt in elkaar gezet, de zwembadjes die hierbij horen worden gevuld en natuurlijk zal het bier en andere drank en etenswaren koel gezet worden. Maar ook zal de maisbak tot aan de rand gevuld worden met honderden kilo’s mais, de bungeejumpelastieken worden getest en het podium zal worden klaargemaakt voor de Telekids-discoshow! Wij danken het WAC dat hier een mooie financiële bijdrage aan heeft geleverd.

Alles zal natuurlijk op tijd klaar moeten zijn zodat we om 17:00 kunnen starten met de (kinder)activiteiten. Vanaf 20:00 zullen we hilarische taferelen zien bij het nieuwe spel “Stef Stuntpiloot” en Touwtrekken 2.0/nieuwe stijl.

Voor degenen die het spel nog niet kennen; bij deze een korte uitleg.  Er wordt gespeeld in teams van 4 deelnemers vanaf 16 jaar. “Stef Stuntpiloot” vliegt in zijn vliegtuigje in een cirkel aan een lange ijzeren arm die ronddraait. Op 4 plekken in de cirkel staat een stoeltje. Voor het stoeltje staat een zwembad dat natuurlijk gevuld is met water. Elk team heeft 3 personen die omstebeurt op de stoel gaan zitten en 1 persoon bedient gedurende het hele spel de hendel die er voor zorgt dat Stef omhoog of omlaag gaat. Als je dit op het juiste moment doet, dan kun je daarmee jouw teamgenoot veilig stellen, zodat Stef er net overheen gaat en mogelijk zelfs de volgende speler (iemand van de tegenstanders) alsnog van zijn stoel duwen. Er zullen 4 teams tegelijk het spel spelen. Om het extra spannend te maken krijgen de deelnemers op de stoel een geblindeerde duikbril op. Het team dat het eerst alle 3 de spelers in het zwembad heeft laten vallen is de verliezer. Alle teams mogen daarna nog hun krachten tonen bij “Touwtrekken 2.0/nieuwe-stijl”, waarbij je met z’n allen een gewicht omhoog trekt aan een door VoHaCo gemaakt stellage. Hierdoor kun je alsnog als winnaar beloond worden met een goedgevulde enveloppe!

Omdat je nat kunt worden heeft Constantia 2 kleedlokalen beschikbaar gesteld (1x jongens, 1x meisjes) waar je kunt omkleden/douchen.

Wil je ook meedoen? Geef je dan op via het digitale inschrijfformulier. Klik HIER!

Na de spellen en activiteiten zal een goede DJ zorgen voor veel sfeer en gezelligheid, waarna er aansluitend een afterparty is bij de Batavier. Een drankje en een gezond of misschien minder gezond hapje zullen natuurlijk niet ontbreken!

“Waanzinnig Wanroij” vindt plaats op zaterdag 11 juli vanaf 17:00 op het Giessenplein, in het centrum van Wanroij en is voor iedereen gratis toegankelijk.