Wanroijs Gedoe 2011

Wanroijs Gedoe 2011

Wat hebben wij van de organisatie, maar ook de vele bezoekers weer genoten van een geweldig gezellig Wanroijs Gedoe! Mede natuurlijk door het ideale weer voor dit evenement was het weer helemaal geslaagd.

Al voor dat de kassa’s open gingen waren er veel bezoekers aanwezig. Maar aan het eind van de dag hebben we toch wel zeker 5000 bezoekers kunnen tellen. Rond 15:00 begon de eerste show, waarbij de roofvogels je letterlijk om je oren vlogen. Erg eigenwijze beesten zagen we wel, want het duurde soms wel erg lang voordat ze vanaf het dak of uit de boom terug bij de valkenier kwamen. Na deze show kon je de kinderen al van ver horen roepen bij het ouderwetse poppentheater, waarbij de boze heks een taart vergiftigd had. Wanroijs Gedoe 2011 Maar ook bij de verschillende attracties zoals buggyrondritten, bungyjumpen aan elastieken, luchtkussens, het aquarium van de duikvereniging en de rondritten in een echte brandweerauto was duidelijk te merken dat iedereen het super naar de zin had. Ook tijdens de demonstratie van de brandweer keek iedereen zijn ogen uit, toen de stoere brandweermannen de ‘slachtoffers’ uit de auto knipten. Ook op het horecaplein was volop amusement met live-optredens van Tontje d’n Snejer en gezelligheidskoor Ège Wies. Luidkeels meezingen of gewoon meedeinend genieten, iedereen genoot van dit gezellige koor van eigen bodem. Vanaf 20:30 vonden de touwtrekwedstrijden plaats. Verschillende dames- en herenteams uit Wanroij trokken daarbij om de wisselbeker en een fustje bier voor het hele team. Zelfs met wat regen was iedereen bloedfanatiek om met die felbegeerde prijs naar huis te kunnen gaan. Bij de heren wist vriendengroep ’t Huukske de jongens van Kweetnie te verslaan. Bij de dames waren de Bumpers te sterk voor de Zwabbertieten. Met af en toe wat regen in de avonduren vermaakte iedereen zich volop in de gezellig tent of de parasols buiten. Tot in de late uurtjes heeft de DJ iedereen daar vermaakt.

Wanroijs Gedoe 2011

Mocht je nog mee willen met de luchtballonvaart, check dan snel je lotnummer/entreebewijs om te zien of je prijs hebt. De winnende lotnummers zijn; 8897 en 3504. Reservenummers zijn 2150 en 4682. Mocht je één van deze nummers of misschien vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar info@vohaco.nl. De winnaars van het raden van het gewicht van de boomstam bij de HMT-club zijn Koen v.d. Locht, Jan v.d. Bolt, Annet Sesink en Toos van Dijk, de boomstam woog wel 678,5 kg. Iedereen gefeliciteerd! En bij deze natuurlijk onze hartelijke dank aan de vrijwilligers, sponsoren en alle anderen die deze dag weer tot een zeer geslaagd evenement hebben gemaakt. IEDEREEN KEI BEDANKT!