Wederom een gezellige en geslaagde avond bij het 26e tafelvoetbaltoernooi in de Batavier

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Ook dit jaar is men in grote getalen naar de Batavier gekomen om te strijden voor de felbegeerde tafelvoetbaltrofee. 44 herenkoppels en 5 dameskoppels gingen vanaf 18.30 van start met hun poulewedstrijden. Dat dit niet zomaar een vriendschappelijk cafétoernooitje is, werd direct duidelijk. Spannende clashes werden uitgevochten voor directe plaatsing naar de knock-out fase.

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Ná de poulefase werd duidelijk wie zich geplaatst hadden voor de achtste finales. Voor degene die minder geluk hadden in het tafelvoetbalspel, konden hun geluk beproeven in de traditionele loterij. Jan Aben verzorgde bij zijn laatste VoHaCo activiteit de verloting van verschillende mooie prijzen, waarbij Karel Vloet er met de hoofdprijs vandoor ging.

Bij dezen willen we Jan Aben bedanken voor zijn jarenlange VoHaCo inzet. Bijna iedere constructie die wordt ingezet bij een VoHaCo activiteit is door Jan bedacht en gerealiseerd. Van de reclamewand bij Waanzinnig Wanroij tot de Spijkerbroekhang-contructie tijdens de laatste Dorpsquiz.

Bedankt Jan!!

Na de loterij werd het tijd voor het spelen van de finalerondes. Door het sterke deelnemersveld, werden enkele favorieten al vroegtijdig uitgeschakeld. Uiteindelijk was het om 23.30 tijd voor de finales. Bij de dames bleken Yvon Martens & Ellen van de Kolk te sterk voor Lotte van Driel & Kelly Wolfs. Yvon & Ellen gingen naar huis met de prachtige roze beker. Bij de heren werd om plaats 1 en 2 gestreden door Dick Derks & Renee Peters tegen Paul Jilisen & Peter Graat. Peter & Paul bleken na een spannende finale de sterkste en mochten zich de winnaars van tafelvoetbaltoernooi 2017 noemen!

Gezelligheid, sportiviteit, maar vooral ook een vriendschappelijke strijd zorgden weer voor een zeer geslaagde avond. Nog even de uitslag op een rijtje:

Dames:

1e Yvon Martens & Ellen van de Kolk
Tafelvoetbaltoernooi 2017

2e Kelly Wolfs & Lotte van Driel

Heren:

1e Paul Jilisen & Peter Graat
Tafelvoetbaltoernooi 2017

2e Dick Derks & Renee Peters

Wij kijken terug op weer een geslaagd tafelvoetbaltoernooi .Alle deelnemers & toeschouwers bedankt, en winnaars….. Gefeliciteerd!

Stichting VoHaCo bedankt Jol voor de goede en prettige samenwerking bij het organiseren van de VoHaCo activiteiten. Mede dankzij zijn inzet is iedereen altijd ruimschoots voorzien van voldoende eten en drinken tijdens de zomerse en winterse activiteiten van VoHaCo.   

De foto’s van deze avond kun je HIER terugvinden.

Tot volgend jaar!