Over een weekje is het weer “Waanzinnig Wanroij”

Inmiddels hebben we wel genoeg gepraat over hevige regenbuien, wateroverlast, wisselvallig, warm weer enz. Het wordt nu tijd om vooruit te kijken naar Waanzinnig Wanroij, dat volgende week zaterdag weer georganiseerd wordt. Zoals we dat voorheen met Wanroijs Gedoe konden, doen we dat nu al weer voor de derde keer met “Waanzinnig Wanroij”. Kleiner van opzet, maar zeker niet minder gezellig!

De leden van Stichting VoHaCo zijn daarom al weer druk in de weer om het Giessenplein op 16 juli a.s. weer op en top op te tuigen met o.a. luchtkussens, bungee-jump-elastieken, een maisbak, een ballonnenclown, een kleindier-knuffelhoek en natuurlijk horeca, muziek en Stef Stunt-Piloot. De start hiervoor werd zaterdag al gemaakt door in de stromende regen een sponsorwand aan de Millseweg te plaatsen. Dit is een niet te vergeten belangrijk onderdeel van Waanzinnig Wanroij, want zonder sponsoren zou dit allemaal niet mogelijk zijn!

Sponsoren 2016

Omdat het vorig jaar zo geslaagd was, hebben we ook voor dit jaar weer het spectaculaire levensechte “Stef-Stuntpiloot-spel” kunnen regelen. Ook de jongere jeugd van groep 5 t/m 8 mag dit jaar hier aan meedoen! Voorwaarde daarbij is wel dat er 1 volwassene en 3 kinderen in een team zitten. We starten om 15:00 met de teams van groep 5 t/m 8 (zij doen alleen het Stef-Stunt-piloot-spel). Vanaf 19:00 starten de teams van 13 jaar en ouder (zij zullen ook meedoen met touwtrekken 2.0). Natuurlijk wordt er in de poule-indeling rekening gehouden met leeftijden en sterktes.

Filmpje is van vorig jaar. Waanzinnig Wanroij 2016 zal op zaterdag 16 juli plaatsvinden.

Spelregels Stef Stuntpiloot 2016

Inschrijven voor Stef Stuntpiloot en Touwtrekken 2.0 kan HIER

Heb je nog een leuk idee of wil je op een andere manier iets betekenen voor “Waanzinnig Wanroij”? Mail dan naar info@vohaco.nl

Noteer “Waanzinnig Wanroij” alvast in je agenda en zet er meteen de andere evenementen van VoHaCo voor 2016 in. Zaterdag 15 oktober; Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” en dinsdag 27 december; Tafelvoetbaltoernooi.

We zien je graag volgende week zaterdag 16 juli a.s. vanaf 14:00 tijdens Waanzinnig Wanroij!

Stichting VoHaCo