Weet jij veel!!??

Wanroij Weet Ut 2015

 Dat willen wij heel graag weten! Dus doe mee met de dorpskwis “Wanroij Weet Ut”!

 

Na een korte vakantiepauze is Stichting VoHaCo afgelopen maandag op de voorlopig laatste tropische dag van 2015 weer bij elkaar gekomen. In eerste instantie om nog eens na te praten over het geslaagde “Waanzinnig Wanroij”, maar vooral ook om ons bezig te houden met de Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” die op zaterdag 17 oktober in ’t Wapen van Wanroij wordt gehouden.

Met “Waanzinnig Wanroij” hebben wij deze zomer weer een geslaagd evenement neer kunnen zetten en daardoor zijn we weer extra enthousiast om met de Dorpskwis aan de slag te gaan. Wat ons betreft wordt het dan ook een geweldige avond waarin kennis, creativiteit, sportiviteit, maar natuurlijk ook saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Wat is nu eigenlijk de bedoeling? De Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” is bedoeld voor alle inwoners van Wanroij. Leeftijd speelt geen rol; iedere groep enthousiastelingen die deze uitdaging aandurft is welkom! Elk team bestaat uit 4 tot 5 personen. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportteams, buurtverenigingen, clubs enz. We verwachten alleen dat je een leuke, creatieve naam voor je team bedenkt. Daarbij hebben we een behoorlijke prijzenpot te verdelen; 200 euro voor de winnaars, 100 euro voor de tweede plaats en 50 euro voor de derde plaats. Natuurlijk is er een wisselbeker voor Dé Wanroij-kenners.

Vanaf 19:00 is de zaal open en om 19:30 zullen we beginnen met de kwis. Er wordt gespeeld in een aantal rondes met verschillende categorieën vragen en opdrachten. Er zijn foto- en videofragmenten, maar ook live zullen vragen gesteld worden en opdrachten uitgevoerd moeten worden. O.a. kennis over Wanroij, zowel over vroeger als nu, maar ook algemene kennis, snelheid, creativiteit, behendigheid zijn nodig om zoveel mogelijk punten binnen te halen tijdens deze kwisavond.

Na afloop kan er nog gezellig nagebuurt worden. Hoewel … we kunnen ons ook voorstellen dat er dan nog verhitte discussies zullen ontstaan onder de grootste fanatiekelingen. Maar ook dat hoort bij een gezellige avond met een grote opkomst en natuurlijk veel enthousiasme en saamhorigheid.

Houdt de komende weken onze site www.vohaco.nl en het Wanroijs Nieuws in de gaten voor meer informatie, maar ook tips en andere nuttige informatie over de kwisavond “Wanroij Weet Ut”.

Via het inschrijfformulier op de site kun je je als team opgeven. (Klik HIER) Het inschrijfgeld van 10 euro kan op de avond zelf betaald worden.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 17 oktober vanaf 19:00 in ’t Wapen van Wanroij!

Stichting VoHaCo