Zaterdag 16 juli: Waanzinnig Wanroij!

Waaanzinnig Wanroij 2016

Stichting VoHaCo is alweer volop bezig met de organisatie van “Waanzinnig Wanroij”!

Voor de 30e keer zal Stichting VoHaCo dit jaar zorgen voor een geweldig dorps-evenement waar jong en oud van kan genieten. Ons doel blijft daarbij nog altijd om de leefbaarheid en saamhorigheid in Wanroij te optimaliseren. En we weten dat dat zeker zal lukken. Zoals we dat voorheen met Wanroijs Gedoe konden, doen we dat nu al weer voor de derde keer met “Waanzinnig Wanroij”.

Op zaterdag 16 juli a.s. vanaf 14:00 is er weer van alles te zien, te doen en te beleven op het Giessenplein in ons gezellige Wanroij. Er zijn al verschillende ideeën genoemd om “Waanzinnig Wanroij” weer tot een mooi evenement te maken. Het volledige programma is nog niet bekend, maar inmiddels weten we dat o.a. luchtkussens, een grote maisbak en bungee-jump-elastieken niet mogen ontbreken. Net als een hapje en een drankje, muziek en natuurlijk spel, sensatie en ander vermaak.

Omdat het vorig jaar zo geslaagd was, hebben we ook voor dit jaar weer het spectaculaire levensechte “Stef-Stuntpiloot-spel” kunnen regelen. Behendigheid, tact en snelheid komen hierbij aan de orde. Ook de jongere jeugd vanaf groep 5 mag dit jaar hieraan meedoen! Voorwaarde daarbij is wel dat er 1 volwassene en 3 kinderen in een team zitten. We zullen spelen in teams van groep 5 t/m groep 8 en teams vanaf 13 jaar.

Waanzinnig Wanroij 2016

De volledige spelregels tref je onderaan dit bericht. Daar vind je ook het inschrijfformulier, om je als team (natuurlijk met een leuke naam) op te geven. Bij deze alvast een korte uitleg; er zijn 4 stoelen waarop van elk team 1 persoon zit. Als je teamgenoot “de petser” het goed doet, vliegt Stef Stuntpiloot in zijn vliegtuigje aan een lange stalen arm rakelings over je heen. Maar als je teamgenoot te laat is duwt Stef Stuntpiloot je van je stoel en beland je in een zwembad met water dat onder je staat. Na jou hebben nog 2 andere teamgenoten de kans om het te gaan proberen. Kan jouw team het langst blijven zitten of word je als eerste van je stoel gegooid, doordat je de stang niet hebt kunnen ontwijken? Hoe dan ook, dit spel zal zeker weer voor hilarische taferelen zorgen!

Alle teams mogen na Stef Stuntpiloot nog hun krachten tonen bij “Touwtrekken 2.0/nieuwe-stijl”, waarbij je met z’n allen een gewicht omhoog trekt aan een door VoHaCo gemaakt stellage. Hierdoor kun je alsnog als winnaar beloond worden met een leuke prijs!

Waanzinnig Wanroij 2016

Heb je een leuk idee of wil je op een andere manier iets betekenen voor “Waanzinnig Wanroij”? Mail dan naar info@vohaco.nl. Telefonisch contact kan ook, bel daarvoor naar onze voorzitter; Mark Bouwmans, telnr. 06-51984289.

Noteer “Waanzinnig Wanroij” op zaterdag 16 juli alvast in je agenda en zet er meteen de andere evenementen van VoHaCo voor 2016 in. Zaterdag 15 oktober; Dorpskwis “Wanroij Weet Ut” en dinsdag 27 december; Tafelvoetbaltoernooi.

Stichting VoHaCo

Klik HIER voor het inschrijfformulier

Spelregels Stef Stuntpiloot 2016