Zaterdag 21 oktober “Wanroij Weet Ut” 2017

Wanroij Weet Ut 2017

VoHaCo’s dorpsquiz “Wanroij Weet ut” daagt iedereen weer uit op zaterdag 21 oktober vanaf 19:00 in ’t Wapen van Wanroij.

De Wanroijse dorpsquiz is inmiddels een welbekend evenement waarbij we weer op zoek gaan naar de slimste koppen van Wanroij. Deze avond bestaat uit een mix van kennis, creativiteit, sportiviteit, maar natuurlijk ook saamhorigheid en plezier!

De dorpsquiz “Wanroij Weet Ut” is er voor iedereen uit Wanroij. Er zijn vragen, maar ook opdrachten in verschillende categorieën. Kennis over  Wanroij komt uitgebreid aan bod, maar ook kennis over sport, muziek en actualiteiten zijn nodig om je als team tot winnaar te kronen.

Leeftijd speelt geen rol, iedere groep enthousiastelingen die deze uitdaging aandurft is welkom! Elk team bestaat uit 4 of 5 personen. Meer dan 5 is niet toegestaan. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen, clubs enz.

Uiteindelijk zal het gaan om een gezellige avond, maar vooral ook een mooie strijd, het prijzengeld en natuurlijk de bijbehorende felbegeerde ‘Wanroij-Weet Ut-beker’.

Wanroij Weet Ut 2016

De leden van Stichting VoHaCo zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zoals het verzamelen van informatie, foto’s, video’s enz. Mocht je vragen of tips hebben of misschien een archief of andere leuke informatie hebben waar we gebruik van kunnen maken, dan horen we dat graag. Hiervoor kan contact opgenomen worden met één van onze leden of stuur een mail naar info@vohaco.nl.

Inschrijven kan via het Online inschrijfformulier. (Klik HIER) Het inschrijfgeld van 10 euro kan op de avond zelf betaald worden.

We zien jullie graag op zaterdag 21 oktober tijdens de dorpsquiz!