Zaterdag 23 augustus: Waanzinnig Wanroij!

Waanzinnig Wanroij 2014

Enkele weken geleden hebben we het al laten weten: “Waanzinnig Wanroij” wordt vanaf nu hét jaarlijkse dorpsfeest waar je echt naartoe moet! Stichting VoHaCo zal met enkele nieuwe leden een groots feest organiseren met enkele oude vertrouwde elementen uit het Wanroijs Gedoe, maar vooral een nieuwe opzet. Dit gezellige  dorpsfeest wordt gehouden op zaterdag 23 augustus (laatste zaterdag van de zomervakantie) vanaf 17:00 op en rond het Giessenplein.

Waanzinnig Wanroij zal kleiner van opzet zijn, maar zeker niet minder gezellig! Daarnaast zijn de activiteiten, bezienswaardigheden, muziek, eten en drank gekoppeld aan een bepaald thema, wat die dag voor iedereen wel duidelijk zal zijn. Daarnaast  proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van talenten van eigen bodem, want die hebben we zeker en ook nog op verschillende gebieden! Volwassenen zullen hier een rol in hebben, maar ook kinderen worden weer in de gelegenheid gesteld om een zakcentje bij te verdienen door speelgoed, kleding of andere spullen te verkopen op de kindermarkt die van 17:00 tot 20:00 gehouden wordt.

“Waanzinnig Wanroij” betekent voor dit jaar vooral oude ambachten, activiteiten, lekker eten en drinken, muziek en gezelligheid alom en voor elke leeftijd wat te doen, te zien en te beleven. Zo is er o.a. het kindertheater, kinderattracties, activiteiten waarin sportiviteit en/of behendigheid gevraagd word en een muzikale afsluiting van dit gezellige dorpsfeest. Houdt het Wanroijs Nieuws goed in de gaten voor alle vorderingen in onze plannen of kijk binnenkort op onze vernieuwde website.

Wil je meedoen of heb je vragen of misschien zelfs ideeën voor “Waanzinnig Wanroij”, mail dan naar info@vohaco.nl.

Ook voor de kindermarkt kun je je opgeven. Zoals voorgaande jaren is deelname gratis, wij zorgen voor een kraampje. De tijd van de kindermarkt is van 17:00 tot 20:00. Wij zien jullie graag op zaterdag 23 augustus om met ons de zomervakantie af te sluiten tijdens dit geweldige dorpsfeest.

Noteer die datum alvast hè!?

Stichting VoHaCo