Zonnig, warm, hier en daar nat, maar wel supergezellig! Kortom; Waanzinnig Wanroij was weer geslaagd!

Waanzinnig Wanroij 2016

Zaterdag 16 juli begonnen de leden van Stichting VoHaCo en enkele onmisbare hulpkrachten al vroeg met het opbouwen van Waanzinnig Wanroij. Verschillende kinderattracties, de inrichting van de tent, het aansluiten van de eet- en drankvoorzieningen, het monteren van Stef Stuntpiloot en Touwtrekken 2.0; we leken uren te kort te komen. Maar toch was alles om 14:00 helemaal klaar om te beginnen met Waanzinnig Wanroij.

Waanzinnig Wanroij 2016Wat blijft het mooi om de kinderen te zien genieten bij de luchtkussens, bungeejumpelastieken, schminken en de maisbak. Met hun stempelkaart konden ze zelf ranja tappen en chips, popcorn of een zakje snoep halen.

Daarnaast maakte de enthousiaste ballonnenjongen mooie ballonfiguren, die de kinderen mee naar huis konden nemen, maar ook leerde hij hoe je met een diabolo overweg kunt.

Mensen keken aandachtig naar de leden van de toneelvereniging, die met hun bijzondere kostuums alvast een voorproefje lieten zien van een spannend stuk dat ze later dit jaar zullen spelen.

Waanzinnig Wanroij 2016

Waanzinnig Wanroij 2016En wat is er leuker dan met het geweldig mooie weer dat we hadden van de Crazy Halfpipe af te glijden?! Op allerlei manieren kwamen de kinderen van de hoge helling af, waar ze nat werden gespoten of in het waterbad eindigden.

Tot laat in de avond werd hier nog door de jongere, maar ook de oudere jeugd gebruik van gemaakt.

 

Vanaf 15:00 begon “Stef Stuntpiloot” voor de jeugd. Daarbij was de belangrijke taak voor de vaders om “hun” kinderen niet van hun stoel in het waterbadje te laten vallen. Uiteindelijk was het team “BAM” de winnaar (Roy en Aukje de Kleine, en  Britt en Maud Klomp).
Waanzinnig Wanroij 2016
Het was regelmatig een kwestie van slimme tactiek van de andere teams, maar ook verkeerde timing of gewoon domme pech als er toch iemand kopje onder ging in het zwembad.

Dat was ook te zien bij de volwassenen. Zij konden vanaf 19:00 op de stoeltjes zitten of als mepper op het blok staan. Daarna moesten de teams bij het touwtrekken 2.0 alle krachten in zetten om steeds meer kilo’s bakstenen omhoog te trekken.

Bij Stef Stuntpiloot waren de jongens van de Gospelpompers de winnaars. En omdat ‘De Leuters’ zichzelf een beetje overschatten, won ’t Huukske’ bij Touwtrekken 2.0. De dames van Constantia dames 2 bleken het sterkst van de damesteams.

Waanzinnig Wanroij 2016 Waanzinnig Wanroij 2016 Waanzinnig Wanroij 2016
Na deze sportieve onderdelen, kon de avond nog afgesloten worden in de tent, met muziek en drank of met een lekker hapje uit de friettent.

Waanzinnig Wanroij 2016

Bij deze richten wij onze hartelijke dank aan de vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en alle anderen die deze dag weer tot een geslaagd evenement hebben gemaakt. IEDEREEN KEI BEDANKT en graag weer tot volgend jaar!

Sponsoren 2016

Bekijk HIER de foto’s om een eigen indruk te krijgen van deze geweldige dag!