Zwemspullen mee, goede zin onder de arm en genieten maar tijdens “Waanzinnig Wanroij”!

De leden van Stichting VoHaCo zijn gisteren weer bij elkaar geweest om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor Waanzinnig Wanroij dat komende zaterdag weer op het Giessenplein zal plaatsvinden. Het ziet er naar uit dat het weer een zeer geslaagd evenement gaat worden. Alles is geregeld; de attracties, de horeca, het Stef Stuntpiloot-spel en de vrijwilligers die natuurlijk ook onmisbaar zijn voor ons.

Op het laatste moment hebben we voor de jeugd zelfs nog een geweldig groot water-luchtkussen kunnen regelen; de ‘Crazy Halfpipe’! Dus neem vooral je zwemspullen mee om ook hier gebruik van te kunnen maken! Om bovenaan de halfpipe te komen klim je eerst links van het kussen over de steile wand omhoog. Je neemt een opblaasband mee, of gaat gewoon zelf met grote snelheid de halfpipe af, waar je van links naar rechts naar beneden glijdt en dat alles onder de watersproeiers! Wanneer je beneden bent beland je met een plons en een glimlach in het waterbassin!

Crazy Halfpipe
En dan hebben we natuurlijk nog het superspel ‘Stef-Stuntpiloot’! Er hebben zich al verschillende teams opgegeven, maar om nog meer strijd en hilariteit te krijgen, kunnen er nog wel wat teams bij, dus schroom niet en geef je gewoon op! Dat kan voor de categorie jeugd van groep 5 t/m 8 (deze starten om 15:00) of voor de categorie vanaf 13 jaar (vanaf 19:00). Deze laatste categorie zal ook de krachten kunnen laten zien tijdens touwtrekken 2.0. De volledige spelregels en een filmpje van Stef Stuntpiloot kun je HIER nog eens teruglezen. Inschrijven kun je HIER doen.

Als de ouderen op het terras genieten van de drank en de gezelligheid op het hele plein, is er voor de kinderen genoeg om zich te vermaken. We hebben natuurlijk weer een grote maisbak, maar ook bungee-jump-trampolines, enkele luchtkussens, een ballonnenclown en schminkers en zoals eerder genoemd de supergrote ‘Crazy Halfpipe’. Ook de toneelvereniging zal voor een leuk stukje vermaak gaan zorgen. Verder kan er weer een kaart gekocht worden waarmee de kinderen zelf hun ranja (van onze ranjakabouter), een zakje snoep en chips of popcorn kunnen halen.

Niemand hoeft tijdens Waanzinnig Wanroij dus iets te kort te komen door de verschillende (kinder)attracties maar ook Stef Stuntpiloot, de horecatent en de snackkar. Zoals andere jaren zullen we na alle activiteiten nog enkele uurtjes in en om de tent kunnen swingen bij de gezellige sfeer en muziek van de DJ.

Waanzinnig Wanroij 2015

Dus allemaal tot komende zaterdag 16 juli a.s. vanaf 14:00 tijdens Waanzinnig Wanroij!